FASHION GURU

Nakon prošlotjednog neukusa na HRT-u ovaj put sam ugodno iznenađen: Ida Prester izgledala je sjajno i imala je srećom čizme koje su dosezale gležnjeve, a ne bokove

  • 08.11.2021 u 11:56

  • Bionic
    Reading

    Naš modni kritičar Fashion Guru pomno prati gdje se tko i u čemu pojavljuje, stoga ne čudi to da njegovu oku nije promakla ni zadnja emisija Uršule Tolj 'Kod nas doma', a u kojoj je ugostila glazbenicu Idu Prester

    Nakon što sam se prošli tjedan imao priliku iznenaditi gledajući popodnevnu emisiju 'Kod nas doma' s Uršulom Tolj, a ostao sam 'paf' zbog količine neukusa, ovaj petak, dok sam pio prvi vikend prosseco, bio sam oprezan i zaobilazio HTV.

    Ipak je prst odlučio i ovaj put sam ostao ugodno iznenađen. Moram priznati da je ta epizoda bila jedna od najboljih zabavnih emisija koje sam pogledao na cijelom HRT-u u zadnjih godinu dana.

    Prvenstveno je to zasluga dobrog odabira gostiju, zabavnih i smislenih dijaloga, ležernosti samog formata i naravno odjeće koja paše uz tu emisiju. Ida Prester došla je u veselom kostimu roza-narančaste kombinacije minice i jaknice, s dobrom frizurom i čizmama koje su dosezale gležnjeve, a ne bokove.

    • +11
    Ida Prester - 'Kod nas doma' Izvor: Screenshot / Autor: HRT

    Njena frendica Mia je u svom vrckavom stilu bila zabavna i pokazala majicu s likom Ide. Najveće osvježenje bio je Idin tata, gospon fizičar Mladen Prester koji podržava svoju kćer u stvaranju glazbe koju voli.

    Stvarno nemam nijednu zamjerku, Uršula je to stvarno dobro vodila i osmislila.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.