fashion guru

Ovaj stajling Maje Šuput ne samo da nije za HRT 1 i popodnevni termin već bi bio previše i za srpski Happy TV, a sigurno se u njemu skuhala kao buncek sa zeljem

  • 31.10.2021 u 15:00

  • Bionic
    Reading

    Nako sto sam preživio histeriju u gradu zbog Svi sveta, dođem doma da malo olanem i upalim telku. Onako lud od situacije u zagrebačkom prometu u prvi mah nisam skužio koji program sam upalio, a još manje tko je na telki...

    Tko je gost u prvi mah pomislim, možda sam slučajno završio na nekom srpskom programu gdje je grand parada po cijele dane, a onda shvatim da je to HRT 1 i Maja Šuput na njemu.

    Ostao sam zatečen jer se emisija zove 'Kod nas doma' i ide u poslijepodnevnim satima. Nakon što sam se pribrao, slušao sam razgovor o tome kako je njen šminker nju upoznao. Moram biti iskren, besmisleniji razgovor nisam dugo čuo.

    • +5
    Maja Šuput Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot/HRT

    Volim Maju i moram joj odati priznanje za nevjerojatan trud i rad, pa čak su mi i njezini stajlinzi uglavnom dobri, ali doći u popodnevnu emisiju ovako odjeven i da joj nitko s televizije ne kaže da ovako ne može u eter je stvarno čudno.

    Lateks, ekstenzije, bunda, čizme, sve je to skupa jako loše za termin u 17 sati, pa čak bi bilo previše i za srpski kanal happy TV.

    Ovaj stajling u kojem se sigurno skuhala kao buncek sa zeljem je idealan za današnju večer, kad se kostimiraš ili možda za koncert, ali ne za kućanice koje gledaju lifestyle emisiju. Nažalost, ovo nije bio niti približno uspješan stajling, a to možete vidjeti na fotografijama, da netko ne bi rekao da nisam objektivan...

    • +16
    Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.