ZNA ŠTO JOJ NAJBOLJE PRISTAJE

Kolinda Grabar-Kitarović elegantim stajlingom plijenila poglede u Parizu

11.11.2018 u 09:07

Bionic
Reading

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović još jednom je dokazala da zna i može ostaviti odličan dojam kada je moda u pitanju, zablistavši u Parizu u elegantnom stajlingu bez mane

Na poziv francuskog predsjednika Emmanuela Macrona, hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović stigla je u Pariz gdje je sinoć sudjelovala na 100. obljetnici završetka Prvog svjetskog rata, održanoj u muzeju Orsay. Predsjednica je na svečanu ceremoniju stigla u pratnji supruga Jakova Kitarovića s kojim se maksimalno uskladila kada su boje u pitanju.

Za ovu posebnu prigodu predsjednica je odabrala elegantnu kraljevsko plavu midi haljinu s tri četvrt rukavima koja prati liniju tijela, upotpunivši stajling srebrnim štiklama i srebrnom 'clutch' torbicom ukrašenom cirkonima, dok se suprug Jakov odlučio za klasičan odabir - odijelo i bijelu košulju u kombinaciji s plavom kravatom koja se savršeno slagala s predsjedničinom haljinom.

Kolinda Grabar-Kitarović sa suprugom Jakovom Kitarovićem Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Plava boja jedna je od predsjedničinih omiljenih boja, barem ako sudimo prema njezinim ranijim modnim odabirima. Grabar-Kitarović je nedavno izazvala veliki bum kada se u plavoj haljini dizajnerice Snježane Mehun pojavila na 73. zasjedanju Opće skupštine Ujedinjenih naroda u New Yorku i modno posramila jednu od najbolje odjevenih dama današnjice, Melaniju Trump.

Proslavi stote obljetnice u muzeju Orsay prisustvovali su brojni svjetski čelnici, a u Parizu su se istog dana s francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom susreli Donald i Melania Trump, no do modnog sučeljavanja hrvatske predsjednice i američke prve dame nije došlo.

Svoje modne snage zato su odmjerile Melania Trump i prva dama Francuske Brigitte Macron, koja je ovaj put iz dvoboja izašla kao pobjednica.