EGZOTIČNA LJEPOTICA

Izgleda nestvarno dobro, a ne vježba i ne drži dijete

02.05.2016 u 13:45

  • +3

Priyanka Chopra

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Bivša Miss svijeta, indijska glumica Priyanka Chopra bila je jedna od najljepših zvijezda na tradicionalnoj večeri u Bijeloj kući i plijenila je pažnju u izazovnoj crnoj haljini

Prekrasna glumica, koja je trenutačno zvijezda serije 'Quantico', još je jednom nadmašila mnoge slavne gošće svojom ljepotom. Nedavno je nosila bijelo odijelo na gala večeri časopisa Time, a sada je zasjala u svečanoj crnoj haljini i opet se odlučila za izraženi dekolte.

Crna haljina Zuhaira Murada u donjem dijelu sašivena je od volana i šljokica koji su laskali vitkoj glumičinoj liniji. U glamuroznoj haljini koja je bila pun pogodak nekadašnja misica nije pretjerivala s make-upom i samo je naglasila putene usne ružem boje mesa.

Na Instagramu se pohvalila da joj je bila čast upoznati Michelle i Baracka Obamu te se veseli što će sudjelovati u njihovu programu za obrazovanje djece.

Tridesettrogodišnja glumica tako ima pune ruke posla, jer osim što glumi FBI-jevu agenticu osumnjičenu za teroristički napad u 'Quanticu', pojavit će se i u filmu 'Baywatch'. Tome se vesele mnogi njeni obožavatelji jer će je vidjeti u kupaćem kostimu, a ova ljepotica tvrdi da za svoju liniju može zahvaliti genetici.

 


Kako je nedavno otkrila za US Weekley, ne pazi previše na prehranu niti redovno vježba, a čak jede i brzu hranu iako zna da je nezdrava: 'Blagoslovljena sam dobrim indijskim genima i ne trebam vježbati. Kolegica s kojom radim na 'Baywatchu', Kelly Rorhbach, uvjerava me da zajedno vježbamo svako jutro, ali ja uvijek molim za još pola sata spavanja ili izmišljam isprike poput bolova u trbuhu, samo da ne bih vježbala.'

Simpatična glumica kaže kako svi oko nje jako puno vježbaju zbog snimanja filma, a ona se pokušava sakriti od njih i uživati u burgeru. Sigurna je da će film biti veliki hit, ali kaže da sigurno neće plažom trčati u slavnom crvenom kupaćem kostimu poput Pamele Anderson iako će vjerojatno pokazati tijelo u kakvom drugom badiću.