SLAŽETE LI SE

Izgleda li ovako idealna žena?

06.06.2013 u 09:05

Bionic
Reading

Ima li idealna žena figuru poput pjevačice Beyonce, kosu Katherine Jenkins, oči Nicole Scherzinger?

S tim se slaže većina ispitanika istraživanja lanca Morrisons u kojem su trebali odgovoriti koja poznata osoba ima najljepše oči, kosu, tijelo i ostale atribute kako bi došli do izgleda idealne žene i muškarca.

Prema njihovim glasovima, idealna žena trebala bi imati trbuh poput sportašice Jessice Enniszaobljenu figuru poput Beyonce, sjajnu kosu kao Katharine Jenkins i magnetski privlačne oči poput pjevačice Nicole Scherzinger. Kad spojite sve dijelove u cjelinu, tako bi prema novom istraživanju provedenom na 1000 muškaraca i 1000 žena trebala izgledati idealna žena.

Idealni muškarac trebao bi imati tijelo poput nogometaša Davida Beckhama, osmijeh poput Ryana Goslingačeljust Brada Pitta i oči Daniela Craiga


U istraživanju su trebali odgovoriti i koliko se oni sami brinu za svoje tijelo, a 46 posto njih reklo je da vježba i pokušava voditi zdrav život.
Jedan od pet ispitanika otkrio je da nije zadovoljan svojim tijelom, a 61 posto je otkrilo kako im uvođenje zdravih prehrambenih navika odmah podiže raspoloženje. Trećina kaže kako se zbog izbjegavanja čokolade odmah osjećaju bolje, dok se 30 posto njih bolje osjeća nakon posjeta teretani. No iako svi žele izgledati savršeno, mnogi odustanu jer držati se dijete, vježbati i zdravo se hraniti zahtijeva puno truda i vremena.

'Znamo da imati tijelo poput zvijezda zahtijeva puno rada i u teretani i u kuhinji. Većina odustaje jer im to oduzima previše vremena', kaže nutricionistkinja Bryonie Holleart za lanac zdrave hrane Morrisons.