UVIJEK DRUGAČIJA

Izazvala pomutnju: Severina odbila držati se dress codea u Beogradu

06.04.2018 u 20:37

Bionic
Reading

Otkako se udala za Igora Kojića, Severini Kojić je Beograd postao drugi dom te mu se uvijek rado vraća. Pjevačica je tako nedavno posjetila srpsku metropolu kako bi prisustvovala eventu jednog kozmetičkog brenda i pritom izazvala pomutnju pojavivši se u jarko žutoj haljini, iako je dress code večeri bila crna boja

Severini Kojić još je jednom pošlo od ruke svu pažnju usmjeriti na sebe. Splitska pjevačica odala je počast kozmetičkom brendu Aura Kozmetika, čije je zaštitno lice, pristigavši na Ultimatte party u Beogradu, no u trenutku kada je pjevačica izašla iz automobila, svima je odmah bilo jasno tko je zvijezda večeri.

Iako je dress code večeri bila crna boja te su se svi uzvanici držali pravilnika odijevanja, Severina se nije željela uklopiti u masu. Kraljica stila, kako joj mediji tepaju, zablistala je u jarko žutoj haljini midi kroja s volanima na dnu rukava te pri završetku haljine, a riječ je o haljini modne kuće Tibi koju je dizajnirala talentirana Amy Smilovic.

Elegantna haljina prodaje se po cijeni od oko 6.000 kuna te je jedna od najprodavanijih modela iz aktualne proljetne kolekcije. Poznata po ljubavi prema skupocjenim krpicama po posljednjoj modi, Severina nije odoljela priskrbiti si i cipele na petu s predimenzioniranom mašnom, a riječ je o cipelama iz ekskluzivne kolekcije u suradnji modnih kuća Jimmy Choo i Off-White, čija je cijena oko 4.820 kuna.

Na pitanje novinarke zbog čega je na događanje stigla u žutoj, a ne u crnoj haljini u skladu s dress code-om, pjevačica je kratko odgovorila kako je to zbog Uskrsa.

Severina Kojić za Exkluziv Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube
  • +24
Severina Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell