ŽENA SA STILOM

Samo Severini polazi od ruke nabacati na sebe sve ove komade i pritom izgledati sjajno

04.04.2018 u 20:47

Bionic
Reading

Severina Kojić iskoristila je sunčan dan za druženje sa sinom Aleksandrom u prirodi, no čak ni za odlazak na selo pjevačica se nije odrekla mode. Lijepa pjevačica nabacala je na sebe ultimativne trendi komade i još jednom iznijela stajling za svaku pohvalu. To može poći od ruke samo Severini

Da voli modu i igranje s trendovima Severina Kojić je nebrojeno puta dokazala, ali da se mode ne može odreći čak ni za seoske uvjete, blato i druženje sa životinjama, to nismo znali. No opet, s druge strane, Seve je samo jedna, a ona sve što radi, radi sa stilom.

Lijepa pjevačica je topli proljetni dan odlučila provesti sa svojim najdražem muškarcem, sinom Aleksandrom, i to podalje od gradske gužve, na selu. 'Djevojka sa sela', dodala je Severina u opis fotografije koju je objavila na svom profilu na Instagramu, gdje redovito svoje obožavatelje obavještava o zbivanjima iz privatnog i javnog života.

Djevojka sa sela 🎶 #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Umjesto gumenih čizmi i trenirke koje fura svaka prava seoska djevojka, Severina je ipak odabrala nešto elegatniji stajling koji, istina, nije logičan odabir, ali je itekako ljepši oku. Pjevačica se odlučila za pomalo eklektičan stajling koji pršti bojama i efektnim modnim dodacima, a iako na prvu djeluje nabacano, završni rezultat je i ovog puta odličan, a vjerujemo kako je i temeljito osmišljen.

Jer što god netko mislio o Severini, kada je riječ o njezinom odijevanju, tu rasprave nema - ona je jedna od najbolje odjevenih Hrvatica koja ne zna za pogreške.

'Da zavjesu zakačiš na sebe dobro bi ti stajala, djevojka od milijun dolara, naša lipa Splićanka', glasili su samo neki od komentara ispod fotografija.

Uz trobojnu sportsku hudicu pjevačica je iskombinirala crno-bijelu plisiranu suknju midi kroja, a stajling je začinila šarenom maramom na točkice i žutim remenom s istaknutim logom brenda Off-White koji bi rijetko tko iskombinirao baš na ovaj način. Isti remen u svom ormaru ima i bivša manekenka Ljupka Gojić, također jedna od najbolje odjevenih žena u Hrvata, kao i brojne slavne ljepotice poput Kendall Jenner.

No zna Seve da selo i seoski puteljci nisu za štikle pa je ovog puta odabrala udobniju varijantu - Adidas Deerupt Runner tenisice, a kao poznata zaljubljenica u dizajnerske sunčane naočale, pjevačica je odabrala retro model u bijeloj boji s potpisom modne kuće Chanel.

  • +10
Severina nastupila na otvorenju novog dijela trgovačkog centra Supernova Izvor: Pixsell / Autor: Auto