UBOJITI DEKOLTE

Izazovna kombinacija Sandre Perković: 'Izgledaš kao milijun dolara'

06.01.2018 u 21:28

Bionic
Reading

I ovoga puta, samo komplimente zaslužila je naša najbolja sportašica za svoj izgled. Očito spremna za večernji subotnji izlazak, Sandra Perković odjenula je crno-srebrnu haljinu s dubokim dekolteom i oduševila sve

Odjevena u crnu haljinu išaranu debljim srebrnim nitima s dubokim dekolteom, naša najbolja sportašica Sandra Perković još je jednom izazvala pozornost gotovo 83 tisuće pratitelja, koliko ih ima na Instagramu. U samo dvadesetak minuta, za fotografiju je dobila 2 tisuće lajkova i brojne pozitivne komentare.

Na fotografiji Sandra pozira odjevena u atraktivnu haljinu svoje omiljene dizajnerice i prijateljice Aleksandre Dojčinović, kosu je svezala u visoku pundžu, a sa strane je spustila pramenove. Sve je 'začinila' jačim make-upom: oči je uokvirila crnom olovkom i osjenčala, dok je usne istaknula ružem.

  • +27
Sva lica Sandre Perković Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic / CROPIX

Uz fotografiju Sandra je napisala: 'Mislim da se jedino na crvenom tepihu brinem izgledam li dobro.' Lijepa sportašica nije trebala dugo čekati na komplimente, a jedan od njih bio je i da 'izgleda kao milijun dolara'.