PONIJELA IH ATMOSFERA

Severina i Sandra Perković rasplamsale maštu poljupcem

24.12.2017 u 20:12

Bionic
Reading

Blagdanska atmosfera u središtu Zagreba ponijela je i našu najbolju sportašicu, zlatnu olimpijku Sandru Perković i kraljicu estrade. Lijepe dame pozdravile su se poljupcem, i to sudeći prema fotografiji - u usta

Naša uspješna atletičarka ne krije koliko uživa u veseloj blagdanskoj atmosferi na zagrebačkom Adventu.

'Kad sretneš onu pravu', napisala je Sandra Perković na svom profilu na Instagramu uz fotografiju na kojoj izgleda kao da se će se ona i Severina poljubiti u usta. 

Veselo blagdansko raspoloženje ponijelo je naše dvije uspješne dame, a to je, čini se, najviše razveselilo njihove brojne pratitelje na društvenim mrežama.

Severinu i  Sandru Perković veže prijateljstvo, a redovito se mogu vidjeti i u prvim redovima modnih revija njihove zajedničke prijateljice, modne dizajnerice Aleksandre Dojčinović, čije kreacije  obje rado nose.

  • +35
Sva lica Severine Kojić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Nije tajna da Sandra obožava šminku i modu, a  sama je na društvenim mrežama komentirala kako ‘izgleda kao dama, a trenira kao zvijer’.

  • +11
Modni stil Sandre Perković kroz godine Izvor: Pixsell / Autor: tportal

'Ovisi kakva je prigoda, ali volim istaknuti oči. Ako je u pitanju večernje događanje ili izlazak, onda najčešće jače naglasim oči tamnijim sjenilima i trepavice s više slojeva maskare, a kad je dnevna varijanta, onda ipak preferiram lagano i prozračno, nude i breskvaste tonove. Također volim istaknuti crte lica i oči, ali danju nikad ne koristim puno šminke. Inače, za moju šminku zaslužna je Iva Čuljak, koja uvijek zna koji make up treba staviti za koju prigodu. Poznajemo se pa sve to teče glatko. Također, vrlo bitno mi je da je šminka kvalitetna i lagana jer kao sportašica nisam netko tko se svakodnevno šminka. Ipak volim biti bez šminke', otkrila je Sandra nedavno za tportal.