uz pomoć Olynth® HA spreja za nos

Izađite na kraj s alergijama

26.03.2012 u 11:00

Bionic
Reading

S početkom proljeća dolazi do buđenja cijele prirode, a osobito biljnog carstva što se očituje u njegovom obilnom cvjetanju. To kod velikog broja osoba uzrokuje različite vrste alergija. Crvene i suzne oči, problemi sa sinusima, kašalj i svrbež, samo su dio nevolja koje donose proljetne alergije. Olynth® HA sprej za nos, otopina, smanjuje upalu sluznice nosa te omogućuje normalno disanje, i samim tim predstavlja učinkovito sredstvo u borbi s problemima uzrokovanim alergijom. Sadrži hijaluronsku kiselinu, tvar koja oblaže, štiti i smiruje osjetljivu sluznicu nosa i nosne šupljine

Olynth® HA sadrži uravnoteženu pH formulu bez kozervansa koja se sastoji od ksilometazolinklorida i hijaluronske kiseline. Ksilometazolinklorid djeluje na kapilare otečene sluznice nosa na način da smanjuje edem, i tako ublažava otpor strujanju zraka te olakšava disanje.

Hijaluronska kiselina je mukopolisaharid koji se normalno pojavljuje u organizmu u vezivnom i epitelnom tkivu, a funkcije su mu vezanje vode i hidratacija. U lijeku Olynth® HA hijaluronska kiselina djeluje kao prirodni čimbenik koji na molekularnoj razini veže na sebe vodu, te tako vlaži sluznicu, štiti je od isušivanja i eventualne pojave neželjenih učinaka lijeka.

Olynth® HA počinje djelovati unutar 5 do 10 minuta nakon primjene, a djelovanje mu traje do 10 sati. Osim što je praktičan i lagan za upotrebu, Olynth® HA se od sada pojavljuje i kao novi, poseban proizvod pod nazivom Olynth® HA 0,5 mg/ml sprej za nos, a koji je namijenjen djeci u dobi od 2 - 6 godina.

Unatoč tome što Olynth® HA sprej za nos, otopina ne sadrži konzervanse, može se koristiti i do 12 mjeseci nakon otvaranja zbog primjene jedinstvenog 3K raspršivača, koji sprječava svako biološko onečišćenje preostale otopine.

Cijena Olynth® HA 1mg/ml i Olynth® HA 0,5 mg/ml spreja za nos, otopine je 41,99 kuna.