MIA KOVAČIĆ

Ivora i mene veseli nova avantura

27.01.2012 u 09:56

Bionic
Reading

Mia Kovačić, unatoč tome što će uskoro živjeti na relaciji Zagreb - Moskva gdje je upisala školu arhitekture, nastavlja s poslovnim obavezama u rodnom gradu, a njezin partner, Ivor Vucelić, velika joj je podrška u tom odabiru

'Već godinama moj Ivor nije poslovno vezan uz Hrvatsku i njemu ova adresa itekako odgovara jer je jako vezan za Rusiju. Sve što radimo, radimo tako da se oboje međusobno pratimo i to nam je najvažnije. Trenutno nas ova avantura jako veseli', komentirala je Mia Kovačić za TV obzor.

Mia, naime, uskoro odlazi u Moskvu gdje je upisala privatnu školu arhitekture, a naglašava da će s lakoćom balansirati između života u Moskvi i obveza i poslova u Zagrebu s obzirom da je udaljenost tek nekoliko sati leta.

'S obzirom na to da ću nastaviti obavljati sve svoje obveze u 'IN magazinu' i da ću biti na relaciji Zagreb - Moskva, ništa mi neće nedostajati i imat ću dovoljno vremena za obitelj, prijatelje i posao', rekla je Mia.
29-godišnja Mia s lakoćom govori o novoj adresi te naglašava da se voli upuštati u svaku novu avanturu.

Mia je u višegodišnjoj vezi s poduzetnikom Ivorom Vucelićem, koji je prethodno bio u braku s bivšom manekenkom Lanom Pavić.