LUTKA ZA BAL

Ivanka Trump: Bajkovit stajling tatine princeze

21.01.2017 u 14:18

Bionic
Reading

Na inauguracijskom balu sve su oči bile uprte u stajliš prvu damu Melaniju Trump jer je blistala u modernoj haljini s potpisom dizajnera Hervea Pierrea, a svojom je glamuroznom pojavom zasjenila i 'prvu kćerku' Ivanku Trump u bajkovitoj haljini

Starija kći novog američkog predsjednika Ivanka Trump očeva je miljenica i osoba od najvećeg povjerenja. Lijepa plavokosa 35-godišnja poslovna žena za inauguracijski bal odabrala je bajkovitu haljinu posutu brojnim kristalima modne kuće Carolina Herrera.

Stajling dostojan prave ili u ovom slučaju tatine – princeze. Haljina u nude nijansi u gornjem je dijelu posuta kristalićima, a ima duge prozirne rukave ukrašene blještavim kristalima i srcolik otvor na dekolteu.

  • +3
Ivanka Trump Izvor: Reuters / Autor: Lucy Nicholson

Kreaciju potpisuje Carolina Herrera, američka dizajnerica venecuelanskog podrijetla čiju su odjeću nosile brojne prve dame, od Jacqueline Kennedy do Michelle Obama, a omiljen je brend i brojnih dama s kraljevskih dvora, poput španjolske kraljice Letizije.

Uoči i za vrijeme inauguracije Ivanka Trump nosila je odjeću modne kuće Oscara de la Rente; zelenu haljinu i odgovarajući kaputić, bijelu haljinu s predimenzioniranom crnom mašnom i bijelo odijelo s kaputićem koji je duži straga tijekom inauguracijske svečanosti.

'Prva kćerka' i dizajnerica Carolina Herrera godinama su u prijateljskim odnosima, a prije dvije godine upravo joj je Herrera dodijelila nagradu na dodjeli Annual Accessories Council ACE Awards. Godinu kasnije Ivanka je pozirala u njezinoj haljini na naslovnici magazina Town & Country, a česta je gošća i na njezinim revijama na njujorškom tjednu mode.

A video posted by @usamericansfirst on

'Štogod da odjene, na njoj izgleda spektakularno. Ivanka je jako posebna mlada žena. Ona nije samo lijepa, već jako draga, inteligentna, sjajna supruga i majka, a k tome obožava modu', rekla je Carolina Herrera, jedna od prvih dizajnerica koja je otvoreno izjavila da ne namjerava bojkotirati Trumpove.

'Mislim da će za dva ili tri mjeseca dizajneri promijeniti mišljenje, jer to je ipak – moda. Svi će oni htjeti odijevati Melaniju jer, na kraju krajeva, ona predstavlja SAD', rekla je tada Herrera.