ROĐENA ZA MISICU

Ivana Petković rodila prije pet mjeseci, a izgleda ovako

10.10.2014 u 15:12

  • +6

Otvorenje prve trgovine modnog brenda Klara Cadieux

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunić

Bionic
Reading

Iako je svoje drugo dijete rodila prije samo pet mjeseci, bivša Miss Hrvatske Ivana Petković Čavra nikada nije bila vitkija

Svi oni koji su u četvrtak popodne stigli u Frankopansku ulicu na otvaranje dućana modnog brenda Klara Cadieux, Ivani Petković Čavra udijelili su puno komplimenata na račun njezina izgleda. Ivana sa svoje 33 godine izgleda kao tinejdžerica, a prepoznatljiv osmijeh ne silazi joj s lica. U pripijenoj crnoj klasičnoj haljini dodatno je istaknula figuru, za koju je zasigurno zaslužno i njezino dvoje male djece zbog kojih je neprestano u pokretu.


Titulu najljepše ponijela je 2008., odnosno godinu dana kasnije. Bila je to godina skandala izbora za Miss, kada je vlasnik licence Milan Šećković pokušao Lejli Šehović, koju su tijekom HTV-ovog prijenosa okrunili kao Miss Hrvatske, oduzeti titulu i tijaru. Samo pet dana nakon izbora, Lejli je, zbog navodnih nepravilnosti tijekom glasanja, oduzeta kruna te je misicom proglašena Ivana Petković. Lejla je ipak uvjerila direkciju da njezina nacionalnost ne bi trebala biti prepreka te je na kraju otputovala na svjetski izbor u San City. Godinu kasnije izbora nije ni bilo, već je titulu dobila Ivana Petković.