FASHION GURU

Jedine su se koliko-toliko sredile za premijeru: Nina bi ipak mogla malo pogledati kako pozira Jadranka, a ne da samo stane pa kako ispadne

  • 16.03.2021 u 12:48

  • Bionic
    Reading

    Na premijeri predstave 'Revizor' u zagrebačkom HNK-u bilo je i poznatih lica, a pozornost su ukrale Nina Violić i Jadranka Đokić, što i nije bilo previše teško jer su jedine bile koliko-toliko sređene

    Premijera predstave 'Revizor' okupila je širok dijapazon uzvanika. No jedine koje su se sredile bile su Nina Violić i Jadranka Đokić. Kada ti dođe fotograf i kaže 'molim vas za jednu fotografiju', ti kažeš 'samo malo' i probaš se namjestiti najbolje što možeš, a naravno da to nije slučaj s Ninom. Ona samo stane pa kako ispadne.

    Dobro se sredila, ali ipak bi mogla malo pogledati kako to radi, tj. pozira Jadranka: ruka lagano u džep, glavu lagano nakosiš u stranu i spustiš ili digneš bradu, uz zagonetan osmijeh.

    • +3
    Poznati na premijeri 'Revizora' Nikolaja Vasiljeviča Gogolja Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Hladika/PIXSELL

    Inače, djevojke su se dobro sredile - Nina ima sjajne hlače, a Jadrankina zanimljiva košulja te haljina preko nje pun je pogodak. Sva sreća da su one modno izvukle premijeru.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.