FASHION GURU

Jedini minus u stajlingu Sanje Musić Milanović je sako koji više izgleda kao kuta nego sako, a ova nova garava frizura i te fol lokne su sasvim OK

  • Fashion Guru
    Autor: Fashion Guru
  • Zadnja izmjena 19.03.2021 14:30
  • Objavljeno 19.03.2021 u 13:31
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: MARKO PRPIC/PIXSELL

Na kongresu održanom povodom obilježavanja Hrvatskog dana osviještenosti o debljini sudjelovala je i prva dama Sanja Musić Milanović te je kao i obično bila elegantna, a u njezinu stajlingu jedini minus, prema mišljenju Fashion Gurua, bio je sako lošeg kroja

Naša prva dama došla je, kao i uvijek, lijepo sređena, aktivna je i koliko vidimo radi sve u šesnaest, bez obzira na to što joj suprug sjedi na Pantovčaku.

Tako se u pomalo radnoj odjeći pojavila na kongresu o debljini u Hrvata. Nevjerojatno je to kako je spojila smeđu i crnu boju, za koje znamo da se ne slažu uvijek jedna s drugom, ali vidimo na njezinu primjeru da to ipak može ići.

Dobro da je obukla tu bluzu jer je od svilenkastog materijala pa daje taj poslovni chic, a jedini minus joj je taj sako. Iskreno, njezin sako više izgleda kao kuta nego sako.

Znamo da su u trendu predimenzionirani sakoi, ali ovaj je nekako nedorečen, kao da ga je izvukla iz dubine ormara. Modni vremeplov vratio me u 80-e i 'Zaposlenu djevojku' s Melanie Griffith, što je u redu jer i Sanja Musić Milanović ima pune ruke posla.

  • +6
  • +3

5. kongres povodom Hrvatskog dana osviještenosti o debljini

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Nakon Jadranke Kosor imali smo pauzu s broševima, ali vidim da ih Sanja vraća na velika vrata u javni prostor, a to je nekako sad i u trendu.

Tu su i hlače koje viđamo na sve strane, nosila ih je nedavno i Barbara Kolar, kao da ne postoje neke druge nego te trifrtaljne. Očekujem da na špici svaka druga nosi te trifrtaljke, ako ne i kraće, do pola lista, jer ako ih nema – ne smije na špicu.

I frizuru je malo doradila naša prva dama, malo je tamnija nego inače. Nova garava frizura i te fol lokne su sasvim OK.

Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!