bezvremenski dizajn

Ivana Mišerić pokazala maturalnu haljinu koja joj i danas sjajno pristaje, a koja ima posebnu priču: 'Imam ekskluzivno djelo mog najvećeg kreatora'

03.08.2022 u 22:12

Bionic
Reading

Iz godine u godinu maturantice su u potrazi za idealnom kombinacijom kojom žele zadiviti sve školske prijatelje, ali osjećati se kao kraljice na kruni svojeg srednjoškolskog obrazovanja. Jedna od naših najuspješnijih radijskih voditeljica ima posebnu priču o svojoj dobitnoj kombinaciji koju je nosila na svom velikom danu

'Čistila sam kuću, slagala ormare, sortirala sam robu. Neke stvari su vječne. Ova haljina. Moja maturalna opravica. U to vrijeme… Tražila sam jackpot kombinaciju tjednima, hodala sumanuto s mamom po Zagrebu od butika do dizajnera. Sjećam se da smo po toj Maksimirskoj hodale preko nekoliko puta', piše Ivana Mišerić na početku najnovije objave. Dodaje kako je tijekom svoje potrage otišla do nekad poznatog zagrebačkog butika.

'Cijeli moj pubertetski svijet stao je u tih x metara materijala (puno je materijala bilo u haljini - jer su volani jako široki). E sad, zašto nismo kupile tamo haljinu, ne znam, možda je bila preskupa, možda sam ja imala neku fiks ideju pa smo na kraju odustale od exclusivne kreatorske priče i same se bacile u kreaciju. Mama ju je stvorila. Od nacrta do izvedbe. Bubica je bila modni konstruktor, radila je krojeve, šivala nam je konstantno odjeću, od hlača do kaputa…pa reko- imamo mašinu, imamo endlericu, imamo najbitnije - znanje, moramo samo naći taj nesretni materijal! Ostalo je povijest. Haljina je tu. I ostaje. Hvala mama i za tu tako malenu, a veliku stvar. Kako ju je samo zapeglavala i jedva ušila moj mali grudnjak da budem sretna. I na kraju imam ekskluzivno djelo mog najvećeg kreatora. Eh. Vratilo me', opisala je radijska voditeljica.

Plavuša upečatljivih očiju jedna je od, kako kažu obožavatelji, najljepših domaćih zvijezda, a svojom pojavom redovito plijeni pažnju. 'Ne trčim za idealima ljepote pošto-poto, ne uzbuđujem se što nam se nameće kako bismo 'trebali' izgledati pa da se trudim uklopiti jer to donosi neke benefite. S onim što imam baratam najbolje što mogu, volim se u globalu. Nabildala sam samopouzdanje', izjavila je nedavno za Slobodnu Dalmaciju.

  • +3
Ivana Mišerić Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX