ZALJUBLJENI VODITELJ

Ivan Jabuka uskoro će izreći sudbonosno 'da'

04.05.2011 u 21:55

Bionic
Reading

Voditelj Ivan Jabuka i njegova djevojka Petra Ivančić sudbonosno 'da' izreći će 28. svibnja, a vjenčanju se veseli i dvoipolgodišnja Ivanova kći Nika, koju ima iz prethodne veze. Nakon svadbe za 150 uzvanika, koja će se održati u Zagrebu, mladenci ipak neće na medeni mjesec

Ivana Jabuku, jednog od troje voditelja središnjeg 'Dnevnika' HTV-a, 28. svibnja u toj će ulozi zamijeniti Slavica Babić, voditeljica koja se proslavila psovkom u eteru za

izravnog uključenja u premijerkino obraćanje javnosti poslije haških presuda.

Međutim, posrijedi nije nikakva nova kadrovska križaljka, već samo trodnevna zamjena s kolegom koji će nakon dugogodišnje veze izreći sudbonosno 'da' svojoj zaručnici Petri Ivančić. Petrina i Ivanova veza postala je javna nakon njegova ne tako davnog ekskluzivnog intervjua s premijerkom Kosor. Mediji su ga odmah označili ulizivačkim, a u njemu je Jabuka, prema ocjeni kritičara, previše prisno čavrljao s premijerkom.

Svoj privatni život otad ipak nije mogao skriti od očiju javnosti pa tako njegovi kolege iz Informativnog programa jedva čekaju Ivanovu momačku večer. Tatinu vjenčanju veseli se i dvoipolgodišnja kći Nika iz njegove prethodne veze, a nakon slavlja za 150 uzvanika, koje će se održati u Zagrebu, mladenci ipak neće na medeni mjesec.

'To samo ostavili za kasnije, kad završi ljetna sezona. Za vjenčanje sam uzeo samo tri slobodna dana, od sedam na koliko imamo pravo', otkrio je mladoženja.