fASHION GURU

Bernardić treba srediti neobrijanu bradu, a glumatanje frajerskog looka čista je suprotnost Plenkovićevoj fen frizuri

  • Fashion Guru
    Autor: Fashion Guru
  • Zadnja izmjena 30.06.2020 17:20
  • Objavljeno 30.06.2020 u 14:07
Davor Bernardić i Andrej Plenković

Davor Bernardić i Andrej Plenković

Izvor: Cropix / Autor: RTL PRESS / CROPIX/RTL

Prvo televizijsko sučeljavanje čelnika HDZ-a Andreja Plenkovića i SDP-a Davora Bernardića vruća je tema, a njima se pozabavio i Fashion Guru. Bernardićeva neobrijana brada potencirala je njegovu mladenačku naivnost koju nitko ne želi kod potencijalnog premijera. Kao njegova čista suprotnost nametnuo se Plenković sa svojom fen frizurom, briselskim floskulama i gumbima na manžetama, koje HDZ-ovci itekako vole

Neću previše o sinoćnjem sučeljavanju, bitnije mi je da napokon lakše dišem jer je malo pala temperatura vani. Eto, tako bih zapravo ukratko opisao jučerašnju 'zanimljivu' debatu u kojoj Plenković ne vidi nedostatke korupcije u HDZ-ovoj vladi, a Bernardić je došao s toliko papira da je samo dao povoda svom protivniku da svako malo monotonim glasom održi monolog.

Nažalost, njih dvojica ni odjećom nisu pokazala ništa novo, tako se Bero pojavio s već viđenom običnom crvenom kravatom, a Plenković s plavom. Tu bi se više od mode mogla komentirati neverbalna komunikacija koja Plenkiju ne ide na ruku, a kod Bere je vidljiva još uvijek doza mladenačke naivnosti.

Potencira to i njegova neobrijana brada koju treba srediti ili možda želi glumiti frajerski look, a to ipak ne želimo od potencijalnog premijera. Berina brada od dan-dva je, kad malo bolje pogledam, čista suprotnost Plenkovićevoj fen frizuri, briselskim floskulama i gumbima na manžetama, koje, primijetio sam, HDZ-ovci itekako vole.

  • +2

Sučeljavanje Andreja Plenkovića i Davora Bernardića na RTL-u

Izvor: Cropix / Autor: RTL PRESS / CROPIX/RTL

Sve u svemu, nagledat ćemo se mi njih još nekoliko narednih dana, a i naslušati, jer kako se ono kaže - najviše se laže prije seksa i za vrijeme izbora.

Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.