FASHION GURU

Ne bi Hrvatskoj bilo naodmet imati jednu Jelenu Đoković: Što god da nosi, ona uvijek izgleda dobro, samo da ne priča te gluposti o cijepljenju

  • 26.06.2020 u 14:01

  • Bionic
    Reading

    Pred oštri modni sud tportalovog modnog kritičara Fashion Gurua stigla je i Jelena Đoković. Lijepa supruga srpskog tenisača Novaka Đokovića ne zna za modne pogreške, barem ako pitate Gurua koji je Jeleni dao prolaznu ocjenu i nahvalio njezinu modnu estetiku

    Svi znamo da sportaši nemaju vremena za učenje jer profesionalni sport iziskuje mnogo napora i odricanja, ali ipak postoji razlika između sportova. Kako postoji razlika između sportaša i sportova, tako postoji i među njihovim odabranicama. Vidimo da lovu zarađenu na nogometnim terenima sportaši najčešće dijele s manekenkama i rijetki su oni koji ipak razumiju svijet oko sebe i novac koji imaju, a da su ga lako zaradili.

    Onda imaš npr. tenis, koji je fin sport - ni ti sportaši nisu imali puno slobodnog vremena, ali su sigurno manje izlazili u narodnjačke klubove od svojih kolega s travnjaka.

    Naravno, cijelu priču oko lifestylea najčešće vode bolje polovice. Pa tako imate Jelenu Đoković, koja se nametnula kao veliki humanist i kroz svoje zaklade itekako pomaže, a imate i žene koje najviše vole sjediti u frizerskom salonu ili na manikuri, a vrijeme kratiti šopingirajući. Ne možete nijednoj zamjeriti, ali onda neka se ne čude žene sportaša što su reflektori na Jeleni koja, uz sve što radi, itekako pazi na to da bude uvijek dotjerana i u skladu s Novakom.

    • +18
    Jelena Đoković Izvor: Profimedia / Autor: People Picture/Willi Schneider / Shutterstock Editorial / Profimedia

    Njezine kreacije variraju od glamuroznih, koje nisu pretenciozne ili nametljivih stilova, kakve inače viđamo na djevojkama i ženama sportaša, pa do sportskih, ali ipak pomno biranih, bilo da dolazi na meč ili je u šetnji gradom.

    Njezina krhka građa i plava kosa dopuštaju da to što nosi zaista uvijek izgleda dobro. Ne bi bilo loše da možda malo promijeni frizuru, jer vidimo da je stalno zalizana. Iskreno, ne bi ni Hrvatskoj bilo naodmet imati jednu Jelenu Đoković te njezine lijepe i učinkovite humanitarne akcije, možda bismo joj onda i oprostili gluposti koje priča o cijepljenju, jer ipak nešto daje društvu, ovako mi imamo samo ove koji pričaju gluposti, a ništa pritom ne daju.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.