PODIŽE TEMPERATURE

Iva Šarić Leko u nikad izazovnijem izdanju: Minijaturni badić jedva je ukrotio obline

10.02.2018 u 13:58

Bionic
Reading

Iva Šarić Leko otputovala je na Tajland gdje uživa u ljetnim radostima, a umjesto fotografijama turističkih atrakcija, bivša manekenka je fanove na Instagramu počastila sočnim fotografijama nje u minijaturnom kupaćem kostimu. Ovo je ujedno i najizazovnije izdanje atraktivne Ive koja je svoje obožavatelje bacila u trans

'Ajmeeee ovo je nemogućeee, izgorit ce cijeli Tajland', 'Svakom novom slikom ti si sve ljepša, ostaviš nas bez teksta', glasili su neki od komentara Ivinih pratitelja na Instagramu, nakon što je atraktivna bivša manekenka i supruga nogometaša Jerka Leke objavila fotografiju s Tajlanda na kojoj pozira u izazovnom kupaćem kostimu.

Atraktivna Iva fotografijom je užarila atmosferu na Instagramu, a komplimenti su sipali sa svih strana. Lijepa brineta, koja ljubavni status s bivšim nogometnim reprezentativcem krije kao zmija noge, otputovala je u toplije krajeve gdje odmara u nepoznatom društvu, a svoju vitku figuru na kojoj marljivo radi s privatnim trenerom tijekom cijele godine poželjela je podijeliti sa svijetom.

Iva Leko Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram Iva Leko

Što se nas tiče, i treba se pohvaliti, obzirom da je lijepa Iva mama dva sina, trogodišnjeg Leona i šestogodišnjeg Carlosa. Na svojoj figuri bivša manekenka redovito radi, a često ju se može vidjeti i na zagrebačkom Jarunu gdje se obožava rolati.

@antoniohair @nikkibeachkohsamui

A post shared by Iva Leko (@iva_leko) on

Iva je za izležavanje i sunčanje u popularnom tajlandskom resortu Nikki Beach Resort Koh Samui odabrala crni jednodjelni kupaći kostim s mnoštvom izreza na bokovima i u predjelu dekoltea, koji je ovaj put pao u prvi plan. Lijepa Iva izgledala je zanosno dok je pozirala nepoznatom fotografu, a obzirom da se dugo godina profesionalno bavila modelingom, nije ni čudo da joj poziranje tako dobro ide.