HIT MODEL

Ni lijepa Hrvatica nije odoljela najpoželjnijim gležnjačama

03.11.2016 u 15:38

  • +12

Nova kolekcija H&M i KENZO privukla mnogobrojne poznate osobe

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: John Pavlish

Bionic
Reading

Poznate Hrvatice jučer su pohrlile u H&M kako bi među prvima razgledale novu kolekciju Kenzo i odabrale 'it' komade za hladne zimske dane, a Iva Šarić Leko pojavila se u trendi gležnjačama kakve nose mnogobrojne slavne ljepotice

Kolekciju Kenzo X H&M razgledalo je oko 200 uzvanika iz društvenog života, a prilika da prvi odjenu šarene krpice pripala je glazbenici Sari Renar, glumici Petri Kurteli, reperici Superbabe Killah i tatoo majstoru Nikoli Zorotoviću.

Iva Šarić Leko, supruga nogometaša Jerka Leke, na Cvjetni je trg pak stigla u it cipelama slavnog talijanskog dizajnera Gianvita Rossija koji je ljubav prema izradi cipela naslijedio od oca. Njegov besprijekoran dizajn obožavaju mnoge slavne osobe pa su u njima viđene i trendseterice poput Olivije Palermo, Gigi Hadid, Penelope Cruz, Angeline Jolie ili Beyonce.

Proteklih nekoliko godina druge su modne kuće kopirale tri njegova najpoznatija modela, a upravo su neodoljive gležnjače od baršuna kakve je nosila Iva Šarić Leko jedne od najpoželjnijih.

??

Fotografiju objavljuje Iva Leko (@iva_leko)


Iva Šarić Leko i na Instagramu se nedavno pohvalila kako ima nove cipele, a čini se da su plave gležnjače od zavodljivog baršuna upravo s potpisom slavnog Gianvita Rossija.

Za dolazak u H&M nekadašnja manekenka odabrala je uske, nešto kraće traperice kako bi trendi gležnjače došle do izražaja i cijeli stajling razigrala crvenim kaputićem s dvorednim kopčanjem. Poznata kao velika ljubiteljica mode, za večernji je izlazak odabrala Chanelovu torbicu s prepoznatljivim lancem.

Gležnjače od baršuna samo su jedan od šik komada koje krije njezin ormar budući da je Iva u javnosti uvijek dotjerana te rado nosi trendi krpice. Tako je među prvima pokazala i haljinu od čipke Self-Portrait kakvu su tada nosile i manekenka Jourdan Dunn i glumica Lucy Liu