ZAR NIJE LIJEPA?

Ističe figuru: Ova haljina laskave boje pristaje svima bez obzira na godine

13.09.2021 u 09:42

Bionic
Reading

Ime Pilar De Arce, uspješne plus age influencerice, itekako je dobro poznato trendsetericama, jer ova domišljata Španjolka s nevjerojatnim osjećajem za modu jednostavno ne griješi

Zgodna brineta, koja se može pohvaliti vitkom figurom i markantnim crtama lica, miljenica je modnog svijeta, a svojim outfitima nas uvijek nadahnjuje.

Pilar sjajno izgleda u svakoj prigodi te pokazuje da uvriježena pravila odijevanja za dame iznad 50 jednostavno treba zanemariti.

Španjolska modna ikona iz San Sebastiana najbolji je dokaz toga da za dobar stil nije potrebno 'nakititi' se skupocjenim dizajnerskim krpicama, već da se odlične modne kombinacije mogu osmisliti i s vrlo skromnim budžetom.

Sezona haljina je još uvijek tu, a Pilar je pokazala da je zelena boja, za koju je poznato da djeluje opuštajuće i umirujuće, fantastično rješenje i za brinete.

  • +13
Haljine za prijelazno razdoblje Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Atraktivna brineta ponovno je izazvala brojne pozitivne komentare nakon što je na Instagramu pokazala divnu kombinaciju koja uključuje maksi haljinu u upečatljivoj zelenoj nijansi s potpisom jedne od najpoznatijih online trgovina, britanskog Asosa, u kojoj rado kupuju i Hrvatice.

Nijansa koja širi optimizam i kroj koji naglašava figuru ovu kreaciju čine savršenom za dame svih dobi.

Ženstvenu maksi haljinu idealnu i za prijelazno razdoblje upotpunila je natikačama u nude nijansi, velikim sunčanim naočalama i svojim omiljenim modnim dodatkom - naušnicama ringovima.

Pohvale su se samo nizale jedna za drugom: 'Obožavam tu zelenu! Fenomenalna Pilar', 'Divna haljina', 'Prelijepa'.