samo nek' je usko

Istesala liniju: Pripijenom haljinom istaknula svoj najjači adut

12.05.2017 u 11:50

Bionic
Reading

Otkako je smršavjela, Kim Kardashian ne izlazi iz pripijene odjeće u kojoj se najbolje osjeća. Atraktivna reality zvijezda zapažena je u šetnji gradom gdje je uživala s kćerkicom North, a Kim je i ovoga puta odjenula usku haljinu koja je u prvi plan stavila njene obline i postigla 'wow' efekt

Kim Kardashian oduvijek je voljela pripijenu odjeću koja naglašava njezinu slavnu guzu pomoću koje je sebi i svojoj obitelji izgradila karijere, no otkako je nakon rođenja sina Sainta Westa stesala figuru, izgleda bolje nego prije trudnoće.

S novom, vitkijom linijom no ikada, zvijezda popularnog reality showa žari i pali svojim izazovnim outfitima. U Los Angelesu, gdje živi s obitelji, snimljena je u obilasku trgovina s kćerkicom North West. Kvalitetno vrijeme mame i kćeri ove dvije dame znaju iskoristiti, a mala je North od slavne mame u jednom trenutku uspjela namoliti i šećernu vatu pa se reality zvijezda uputila u trgovinu slatkišima kako bi svojoj mezimici ispunila želju.

Kim Kardashian
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za šetnju gradom 36-godišnja Kim je odjenula usku midi slip haljinu u crnoj boji koja je iscrtavala svaku liniju njezina tijela, a uz provokativnu haljinu najpoznatija sestra Kardashian klana iskombinirala je crne sandale na vezanje.

Iako Kim svoj tanašni struk često voli dodatno naglasiti korzetima koji su trenutno u modi, ovoga puta to nije odlučila uraditi. Crna haljina, priznat ćete, stoji joj kao salivena, a kako i ne bi kada slavnoj ljepotici luksuzne modne kuće redovito šivaju odjeću po mjeri.

  • +6
Kim Kardashian naglasila je obline u pripijenoj haljini Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Poznata po neutralnim bojama i nenakićenim izdanjima kada je modni ukus u pitanju, Kim je i ovog puta svoj jednostavni stajling začinila tek dvjema zlatnim ogrlicama, dok joj je dugačka kosa stilski vijorila na vjetru, čineći tu džepnu Veneru još atraktivnijom.