Najučinkovitiji brijaći aparati na svijetu

Isprobali smo NOVU liniju brijaćih aparata Braun Series 8 i 9

16.10.2019 u 15:43

Bionic
Reading

Iako se na to ne stavlja naglasak, njega kože tijekom brijanja iznimno je važna za sve muškarce koji drže do sebe

Zato je Braun svijetu, uz NOVU liniju Series 8 predstavio usavršenu generaciju svoje već slavne linije Series 9. Nova je linija već sada apsolutna novost među naprednim pametnim brijaćim aparatima jer je inteligentno dizajnirana tako da pruži preciznu temeljitost i dosad neviđenu ugodnost za kožu, čak i kad su problematična područja u pitanju. Zato ne čudi što su jače polovice već pohrlile isprobati je i odlučiti se za model koji njihovoj koži najviše odgovara.

Braunov tim za dizajn neprekidno pomiče granice u inovaciji i dizajnu, stavljajući naglasak na tehnološke novitete koji uistinu olakšavaju život korisnika. Tako je uveo nove, još bolje brijaće aparate koji pružaju besprijekorno brijanje jednim potezom kako bi se muškarci mogli fokusirati na uistinu bitne stvari. Naš tim to je apsolutno potvrdio, a evo još nekih karakteristika koje smo primijetili:

  • Aparati su dugotrajniji: zahvaljujući novim poboljšanim performansama litij-ionske baterije čije je trajanje produljeno s 50 na 60 minuta (+20%), jednom napunjena baterija traje do mjesec dana (minimalno 12 brijanja)
  • Održavanje proizvoda je intuitivno i pametno: novi indikator zamjene brijaće glave dio je inteligentnog zaslona koji korisnicima pruža ključne informacije poput onih o tome kada zamijeniti brijaću glavu ili očistiti brijaći aparat
  • Aparati su temeljito promišljeni do zadnjeg detalja: poboljšano ergonomsko hvatište pruža bolju kontrolu tijekom brijanja
  • Napravljeni su estetski: troslojno kućište s premazom na kojem se ne zadržavaju otisci prstiju.

Možemo zaključiti kako je riječ o premium liniji dizajniranoj minimalistički s naglaskom na jednostavnost i tehnologiju – jer manje je ponekad i bolje. Naime, s najnovijim poboljšanjima bolje iskustvo osobne njege za muškarce je zagarantirano, a s fokusom na bitno, Braun je još jednom dokazao da je simbol čiste forme i vrhunske funkcionalnosti.

Stoga muškarci – izgledajte i osjećajte se dobro. Lako je i jednostavno! Novu liniju Braun potražite na bazzar.hr.