S POTPISOM H&M

Ovu se košulja-haljinu itekako isplati ugrabiti, a cijena joj je samo 150 kuna

29.06.2020 u 09:51

Bionic
Reading

Zahvaljujući sezonskom sniženju dolazak do trendovskih odjevnih komada, i onih koji sezonama odolijevaju nametnutim modnim trendovima, nikada nije bio lakši, a za sve ljubiteljice košulja-haljina švedski high street brend H&M pripremio je pravu modnu poslasticu po cijeni od 150 kuna

Takozvane košulja –haljine posljednjih sezona postale su omiljen odabir brojnih zaljubljenica u modu, ponajprije zbog svog ležernog, a istovremeno ispoliranog dojma kojeg osiguravaju kada je riječ o svakodnevnom odijevanju u toplim mjesecima. Osim toga, s lakoćom se kombiniraju s različitim modelima obuće i dodacima zbog čega predstavljaju ključni predmet u brojnim ormarima.

Na radost obožavateljica košulja-haljina, i onih koje će to tek postati, popularni švedski high street brend H&M na sezonskom sniženju odlučio je ponuditi zanimljivi, bijeli model košulja-haljine kojemu se originalna cijena prije nekoliko dana snizila za 60 posto.

Spomenuta haljina od stopostotnog pamuka, koja se danas nalazi u prodaji po cijeni od 150 kuna, sudeći po daljnoj dostupnosti u većini konfekcijskih brojeva, uspjela je bezrazložno proći nezapaženo kod brojnih zaljubljenica u modu.

Košulja-haljina s potpisom brenda H&M Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

U odnosu na slične modele u aktualnoj ponudi, ovaj skriveni dragulj na H&M-ovoj rasprodaji posebno se ističe svojim laskavim, korzetnim krojem s detaljem plisirane tkanine po sredini kreacije, a upravo zahvaljujući njemu najbolje opisuje veliki ljetni trend 2020. godine, a koji se odnosi na isticanje figure s naborima na odjevnim komadima.

Street style inspiracija: Kako ovoga ljeta nositi bijelu košulja-haljinu