LIJEPE I PRAKTIČNE

Isplati ih se imati: Ovo su torbe koje nikad ne izlaze iz mode

20.03.2018 u 13:53

Bionic
Reading

Iako su ovisnice o modi jednoglasne kad je riječ o torbama vedrih boja i upečatljivih uzoraka kojima rado unose živost u svoje stajlinge, klasične torbice u rasponu nijansi od svijetlosmeđe ili bež pa do bogatih tonova konjaka ili duha, modeli su koji nikad neće biti out

Torbice su modna slabost mnogih fashionistica kojima nikad nije dosta torbica budući da su, poput cipela, najefikasniji način za podignuti i osvježiti i najdosadniji stajling.

Poznati dizajneri, ali i high street brendovi za ovu su se sezonu oboružali modelima torbica koje bismo zbilja rado vidjeli i u svojem ormaru, a zajedničko im je to što se baš poput omiljenih torbica neutralnih boja poput crne, sive ili bijele, fantastično uklapaju u svaki stil.

  • +16
Torbe koje nikad ne izlaze iz mode Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Osim što su bezvremenski, modeli u ovim lijepim tonovima smeđe, nose i notu luksuza i elegancije, a ukoliko ste u potrazi za novom torbicom za ovo proljeće s ovakvim modelima nećete pogriješiti.

Osim toga, torbice u ovim raskošnim smeđim tonovima odlično se slažu s razigranim krpicama u boho ili retro stilu koji je nadahnutim ludim sedamdesetima, a ovoga će proljeća i ljeta biti veliki hit.

  • +115
Torbe u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Za kakav god model da se odlučite, bez obzira radi li se o malim torbama s lancem, ruksacima, satchel ili shopper torbicama, bit ćete modno spremni za toplije dane koje nestrpljivo isščekujemo.

  • +10
Torbe u boji konjaka Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Savjet više: ako ste u mogućnosti, investirajte u model od kože jer ćete omiljenu torbicu moći nositi dulje od jedne ili dvije sezone.