CULT GAIA

Brend koji je osvojio svijet: Ove su torbe na listi želja svake trendseterice

19.03.2018 u 15:28

Bionic
Reading

Nije novost da originalnost u modnom svijetu znači zagarantirani uspjeh, a upravo to dogodilo se brendu Cult Gaia, koji je u kratko vrijeme osvojio srca zaljubljenica u modu diljem svijeta. Od svog osnutka 2012. pa sve do danas, popularnost artističkih torbi s potpisom Cult Gaia rasle su iz dana u dan, a danas su jedan od najpoželjnijih dizajnerskih komada

Svi koji imaju Instagram zasigurno su barem jednom naletjeli na popularan model torbice Cult Alaia naziva Arc na nekom od profila slavnih trendseterica koje kroje trendove. 'Chic' drvena torba napravljena od bambusa naprosto je zaludjela modne ovisnice diljem svijeta.

  • +10
Cult Gaia Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Ako još uvijek ne znate o kojoj torbi pričamo onda vjerojatno nemate društvene mreže ili s vašim računalom nešto nije u redu. Sporne torbe nosile su sve utjecajne trendseterice, od holivudske A liste poput Jessice Albe, glazbenih ikona poput Beyonce i Rihanne, do fashionistica s vrha modne scene poput blogerice Julie Sariñane koja stoji iza modnog bloga Sincerely Jules.

A little afternoon delight🍦 #rockytakesLBI #happymemorialday #longbeachisland

A post shared by R O C K Y (@rocky_barnes) on

@jessicaalba keeping it real in the Gaia's Ark 🤗 #cultgaia

A post shared by CULT GAIA (@cultgaia) on

No za popularnost torbe zaslužno je više toga od same promocije pomoću darivanja utjecajnih zvijezda i zvjezdica. Konzistentnost, oiginalnost i suradnja s ključnim web trgovinama samo su neki od ključnih čimbenika koji su utjecali na rast brenda. Iz godine u godinu lista čekanja raste, a prodaje popularnih torbi se utrostručila.

The Small Mother of Pearl Gaia’s Ark 🐚

A post shared by CULT GAIA (@cultgaia) on

Osnivačica i dizajnerica brenda, Jasmin Larian, u svega šest godina postigla je ono o čemu sanjaju mnogi brendovi u povoju. Cijena jedne klasične Arc torbe kreće se između 780 i 1.030 kuna, ovisno o tome odaberete li large, small ili mini model.

Agate, Jade and Multi in Small ❤️

A post shared by CULT GAIA (@cultgaia) on

Nakon planetarne popularnosti prve serije torbica od bambusa, dizajnerica je proširila izbor torbi različitih oblika i materijala. Model Arc dobio je nasljednika od akrila, a tu su i veći model po uzoru na shopping bag naziva Big, okrugli model Luna, retro model Lilleth i simpatičan model u obliku praščića The Babe.

Gaia’s Big.

A post shared by CULT GAIA (@cultgaia) on

NOW SERVING BABE. 🐷 Available on our website, link in Bio.

A post shared by CULT GAIA (@cultgaia) on