VLADAVINA TRAPERA

Svi ih nose: Kultne jakne iz 80-ih vraćaju se na modnu scenu na velika vrata

20.03.2018 u 07:03

Bionic
Reading

Levi'sove jakne, koje su bile nezaobilazan odjevni komad 80-ih, ponovno su doživjele svojih pet minuta slave. Slavne trendseterice Selena Gomez i Emily Ratajkowski dokaz su da je ovaj kultni komad trenutno jedan od najpoželjnijih na modnoj sceni

U glavi pjevušimo poznate stihove istoimene pjesme Daniela Popovića, koju je pjevao na Jugoviziji, no umjesto megapopularnih Levi'sovih traperica, misli nam bježe na traper jakne koje će narednih mjeseci doživjeti preporod. Popularne jakne iz 80-ih koje su se nosile u kombinaciji s levisicama doživjele su velik povratak na modnu scenu, a njihove zagovornice su i pjevačica Selena Gomez i Emily Ratajkowski.

Slavna pjevačica viđena je na Beverly Hillsu u casual kombinaciji u traperu od glave do pete. Lijepa Selena odjenula je isprane levisice retro kroja koje je uskladila s običnom bijelom majicom, Puminim tenisicama i cool traper jaknom brenda Levi's, a svoj retro stajling začinila je retro modelom sunčanih naočala brenda Roberi & Fraud.

  • +4
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Cijena kultnih Levi'sovih jakni kreće se već od 400 kuna, a odlično pristaju uz gotovo sve što vam padne na pamet, bez obzira planirate li veliki povratak u 80-e spajajući nekoliko traper komada u jedan stajling, kao što to radi Selena Gomez, ili svojoj traper jakni ovog proljeća radije želite dati moderniji prizvuk.

Traper jakne odlično se slažu i uz lepršave haljine bez kojih ne možemo zamisliti proljeće, a ukoliko još uvijek niste odabrali onu kojom ćete upotpuniti svoj ormar, zavirite u galeriju i provjerite kakve se haljine nude u popularnim high street trgovinama.

  • +110
Haljine za svaku figuru idealne za proljeće Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Za razliku od Selene, model Emily Ratajkowski istog dana viđena je u identičnoj Levi'sovoj jakni, koju je lijepa brineta sparila sa seksi crop topom, bež hlačama i smeđim Birkenstockovim natikačama.

  • +5
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: N.N.