LJEPŠA KUPAONA

Isplati ga se isprobati: Uz ovaj trik svaka tuš kabina izgledat će luksuznije

31.03.2022 u 11:06

Bionic
Reading

Ova super-jednostavna preinaka u kupaonici, a koja je nedavno postala viralnom na TikToku, jedan je od onih aha trenutaka koji će brojne natjerati na postavljanje pitanja ‘Zašto se toga nisam sjetio?’

Ne samo da rješava problem nedostatka prostora u tušu, već ovaj trik čini da cjelokupna kupaonica, a ne samo tuš kabina, izgleda luksuznije, a prostor za tuširanje čini lakšim za održavanjem čistim.

‘Želite li da vaša kupaonica izgleda skupo?’ zapitala se korisnica TikToka Julia Sousa (@the_avantgarde) u svom videu od 3. veljače, a koji je od tada skupio preko 280.000 lajkova..

‘Koristite iste bočice za proizvode koje ćete pričvrstiti za zid. Na taj način maksimizirat će te prostor u tušu i darovati mu uzvišen izgled’, otkrila je kreatorica viralnog videa.

U njemu je naizgled tiskala vlastite naljepnice koje je koristila na svojim bocama, a umjesto bušenja pločica, vakuumski i držači od ljepila, poput vodootpornih traka, mogu se koristiti u ovom slučaju,

Nema više boca koje se nakupljaju u kutu tuša zajedno s ostacima šampona, boca koje padaju i neuglednog nereda u kupaonici.