PODIŽE STAJLINGE

Isplati ga se isprobati: Omiljeni modni trik Kate Moss teško je ne primijetiti na Zarinim stranicama

12.11.2021 u 13:38

Bionic
Reading

Brojnim damama omiljeni high street brend Zara nerijetko oduševljava načinom na koji modne komade s vlastitim potpisom predstavlja stajlinzima u svojoj web trgovini

Iako ne postoji jasan dokaz tomu, među Zarinim dizajnerskim timom nesumnjivo se nalaze osobe koje se dive prepoznatljivom stilu odijevanja Kate Moss.

Ova britanska ikona stila dugi niz godina svoja casual, ali i svečana izdanja, voli začiniti dodatkom upečatljive marame - svezane oko vrata poput kravate ili šala s krajevima koji padaju preko prsa.

Ovim modnim trikom legendarna manekenka svaku odjevnu kombinaciju uspijeva učiniti posebnom i u duhu rock n'rolla, a navedenoga je itekako svjestan Zarin dizajnerski tim, o čemu dovoljno svjedoče fotografije iz njihove web trgovine.

  • +5
Zarine haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Različite modele haljine iz svoje aktualne ponude, Zara je odlučila predstaviti uz dodatak marame – baš kao što bi to učinila i Kate Moss.

Osim što su u stanju podići svaki osmišljeni stajling, marame se mogu pohvaliti i praktičnošću. S jedne strane štite grlo od hladnoće, a s druge čine da haljine i slični odjevni komadi izgledaju prikladnije hladnim mjesecima u godini.

DAŠAK luksuzA

Zara lansirala novu Studio kolekciju koja izgleda toliko dobro da ćete pomisliti da je s dizajnerskim potpisom

Pogledaj galeriju