VIRALNI HIT

Modne ovisnice ne mogu odoljeti ovom Zarinom kompletu u hit boji godine

26.10.2021 u 08:34

Bionic
Reading

Iz sezone u sezonu, španjolska Zara promptno reagira na najveće modne trendove trenutka, baš kao što je slučaj s takozvanom Kelly zelenom bojom koja je postala zaštitnim znakom talijanske kuće Bottega Veneta na čelu s dizajnerom Danielom Leejem

Naziva Kelly, posebna nijansa zelene boje kakva je postala zaštitnim znakom modne kuće Bottega Venete danas viđamo na brojnim komadima s potpisom luksuznih brendova, kao i pristupačnih high street trgovina.

Španjolska Zara koja se oduvijek trudi ponuditi najvruće trendove na modnoj sceni nimalo ne kaska po pitanju dominacije kakvu trenutno uživa takozvana Kelly nijansa zelene boje.

Zarin dizajnerski tim ove je sezone lansirao pregršt komada sa bojom kakvu je proslavila modna kuća Bottega Veneta, a posljednjih tjedana velikim hitom u svijetu modnih influencerica pokazao se njezin zeleni komplet zavodljivog izgleda.

Stvoren od minijaturne suknje s izrezom (230 kuna) i sakoa predimenzioniranog kroja (550 kuna), Zarin komplet u hit boji sezone uspio je postati viralni hit na Instagramu.

Upitate li modne influencerice, ovaj komplet trendovske boje najbolje će izgledati u paru s klasičnim komadima poput crne dolčevite i čizmi, a pojedine dame idu korak dalje kombinirajući ga s komadima podjednako upečatljivih boja poput ljubičaste ili neonski ružičaste.

DAŠAK luksuzA

Zara lansirala novu Studio kolekciju koja izgleda toliko dobro da ćete pomisliti da je s dizajnerskim potpisom

Pogledaj galeriju