prilika koja se ne propušta

iRobot je pripremio nevjerojatne popuste povodom Black Novembera!

10.11.2023 u 09:50

Bionic
Reading

Dok listopad prepušta mjesto studenom, svijet se priprema za početak onog čarobnog razdoblja u godini koje donosi sniženja, kupovinu bez prestanka i rast srčanih ritmova potrošača - dobrodošli u svijet "Black Novembera". U ovom mjesecu, trgovine postaju bojišnice, a potrošači postaju hrabri ratnici koji se bore za najbolje ponude.

Black Friday više nije samo jedan dan, već cijeli trgovinski fenomen koji obuhvaća cijeli studeni, nazvan "Black November".

Black November je mnogo više od običnog šoping mjeseca te je postao pravi fenomen koji oblikuje način na koji kupujemo. Dok se mnogi s nostalgijom sjećaju vremena kada je Black Friday bio samo još jedan dan u studenom, taj dan je s vremenom prerastao u čitav mjesec - Black November. Kupci žele više vremena za istraživanje i kupovinu, a iRobot spreman je ponuditi upravo to. Tako je u studenom iRobot predstavio Black November - nudeći potrošačima cijeli mjesec da istraže njihovu sjajnu ponudu i iskoriste najbolje cijene.

Pogledajte ponudu i odaberite za sebe savršenog kućnog pomagača!

Roomba Combo i5(i5172)

Serija Roomba Combo i5 kombiniranih robotskih usisavača i perača podova može usisavati ili istovremeno usisavati i prati jednostavnom zamjenom spremnika. Uređaj dolazi u paketu s dva spremnika. Jedan spremnik dizajniran za suho čišćenje koji koristite za usisavanje, a zamjenom spremnika imate istovremeno suho čišćenje i mokro pranje podova s naprednom navigacijom. Bilo da trebate samo usisati ili obrisati pod robotski usisavač i perač Roomba Combo i5 može učiniti jedno ili oboje. Iskoristite BLACK NOVEMBER popust te kupite Roombu Combo i5(i5172) po akcijskoj cijeni od 349,90 € (redovna cijena 449,90 €).

Roomba Combo i5+(i5572)

Serija Roomba Combo i5 kombiniranih robotskih usisavača i perača podova može usisavati ili istovremeno usisavati i prati jednostavnom zamjenom spremnika. Uređaj dolazi u paketu s dva spremnika. Jedan spremnik dizajniran za suho čišćenje koji koristite za usisavanje, a zamjenom spremnika imate istovremeno suho čišćenje i mokro pranje podova s naprednom navigacijom. Brine o čišćenju od početka do kraja. Sadrži i bazu za automatsko pražnjenje spremnika pa tako nakon svakog čišćenja sama prazni svoj spremnik, puni se i nastavlja s čišćenjem sve dok ne obavi posao. Rješava Vas brige oko usisavanja tjednima. Iskoristite BLACK NOVEMBER popust te kupite Roombu Combo i5+(i5572) po akcijskoj cijeni od 549,90 € (redovna cijena 699,90 €).

Roomba Combo j5(j5178)

Serija Roomba Combo i5 kombiniranih robotskih usisavača i perača podova može usisavati ili istovremeno usisavati i prati jednostavnom zamjenom spremnika. Uređaj dolazi u paketu s dva spremnika. Jedan spremnik dizajniran za suho čišćenje koji koristite za usisavanje, a zamjenom spremnika imate istovremeno suho čišćenje i mokro pranje podova s naprednom navigacijom. Roomba Combo j5 identificira i izbjegava prepreke u Vašem domu poput izmeta kućnih ljubimaca ili kablova za punjenje te nastavlja čistiti dalje. Kada Roomba® Combo j7 prvi puta snimi prepreku “PrecisionVision“ navigacija šalje Vam obavijest na iRobot® Home mobilnu aplikaciju kako biste robotskom usisivaču naredili da prepreku izbjegne jednom ili da ju izbjegava i u budućnosti. Roomba Combo™ j5 robotski usisavač i perač ne samo da uči vaš dom; na njega reagira u stvarnom vremenu.​ Iskoristite BLACK NOVEMBER popust te kupite Roombu Combo j5(j5178) po akcijskoj cijeni od 549,90 € (redovna cijena 699,90 €).

Uz navedene artikle, povodom Black Novembera na popustu se nalaze i brojni drugi uređaji: Roomba Combo 1138, Roomba Combo j5+(j5578), Roomba i7(i7150), Bundle Roomba s9+(s9558) & Braava jet m6132, Braava jet m6134. Cijelu ponudu možete provjeriti u iRobotovom webshopu.

Požurite i iskoristite veliku Black November ponudu iz iRobota. Akcijske cijene vrijede do 30.11.2023 ili do isteka zalihe. Količine su ograničene! Akcija vrijedi na iRobot prodajnim mjestima (iRobot kiosk u Arena centru u Zagrebu i iRobot kiosk u City Center One u Splitu) te na webshopu (www.irobot.hr).

Za više informacija možete i nazvati na 01/5619 242 ili poslati email na info@irobot.hr.