MODNA INSPIRACIJA

Irina Shayk poput djevojke s Beverly Hillsa: Lijepa manekenka u kariranom kompletiću magnet je za poglede

30.04.2021 u 10:40

Bionic
Reading

Kultna romantična komedija 'Djevojke s Beverly Hillsa' prošle godine obilježila je punih 25 godina od prvog prikazivanja, a od 1995. nije prošla ni jedna godina a da modne kombinacije viđene u tom filmu nisu poslužile kao odlična inspiracija brojnim 'it' djevojkama. Najnoviji stajling inspiriran djevojkama s Beverly Hillsa pokazala je Irina Shayk

Šetajući ulicama New Yorka, 35-godišnja manekenka privukla je sve poglede na sebe odjevena u Vivienne Westwood kompletić u žutoj i ljubičastoj boji. Kratka karirana plisirana suknjica i odgovarajuća jaknica neodoljivo su podsjećali na žuti karirani Dolce & Gabbana kompletić kakav je nosila Alicia Silverstone u 'Djevojkama s Beverly Hillsa'.

Razigranu kombinaciju ruska manekenka primirila je crnim detaljima pa su se tako u stajling odlično uklopile Roberi & Fraud crne sunčane naočale, mrežasti uski bodi i By Far Ami torba ležerno prebačena preko ramena. Cijelu kombinaciju je posebno začinila visokim crnim čizmama Magda Butrym savršenim za trčanjem za dvogodišnjom kćerkicom Leom.

  • +2
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Jose Perez/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency

Ugodno njujorško poslijepodne jedna od najljepših žena svijeta iskoristila je za brzu kavu te šetnju i druženje s kćeri, a pri tome pokazala da unatoč brojnim obvezama i žongliranju između poslovnih i obiteljskih obveza, vremena za modu uvijek nađe.