NE MOŽE PROĆI NEZAMIJEĆENO

Hodajuća slika: Zbog neobične traper kombinacije Irina Shayk je i ovoga puta bila u centru pozornosti

25.04.2021 u 15:39

Bionic
Reading

Za posljednji dan još jednog radnog tjedna, 35-godišnja Ruskinja odabrala je neobičnu traper kombinaciju s potpisom Vivienne Westwood kako bi odvela svoju četverogodišnju kćerkicu u vrtić. Ništa manje upadljiv stajling nije odabrala za Leu de Seinu, čija je kombinacija podsjećala na narodnu nošnju

S razlogom 35-godišnju Ruskinju smatraju jednom od najljepših žena današnjice, a njezinoj ljepoti nisu odoljeli ni Cristiano Ronaldo, ali i ni Bradley Cooper, koji s Irinom Shayk ima četverogodišnju kćerkicu Leu de Seinu. Atraktivna manekenka ni ovog petka nije mogla proći nezamijećeno na ulicama New Yorka, vodeći svoju mezimicu u vrtić.

Za posljednji dan radnog tjedna, Irina je odabrala neobičnu traper kombinaciju s potpisom Vivienne Westwood. Riječ je o trapericama i traper jakni koji po sebi imaju print francuskog rococo slikara Francoisa Bouchera, točnije njegovog poznatog djela 'Daphnis et Chloe'.

Svoj stajling zaokružila je kožnim čizmama sa srebrnim kopčama, dok je ispod ruke nosila crnu torbicu By Far. Njezina smeđa kosa skupljena je u nisku pundžu, a preko lica je stavila zaštitnu masku.

Inače, traper kombinacija je iz kolekcije Vivienne Westwood jesen/zima 2021, koja je cijela napravljena od održivih materijala - od recikliranog trapera, viskoze i organske svile, a inspiraciju za print pronašla je u klasičnim djelima Bouchera.

  • +5
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Notorious P.A.P. / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ništa manje prolaznici nisu gledali ni u četverogodišnju Leu de Seinu, koja je svojom kombinacijom, sastavljenom od bijele haljine s uzorkom čipke te prošivenu žuto-bijelu jaknu koja se savršeno uklopila sa njezinim bijelim balerinkama koje su po sebi imale žute leptire. Njezin stajling pomalo je podsjećao na narodne nošnje.