MODNI FAVORITI

Internet je presudio: Ovo je pet 'it' komada sezone koje morate imati u svom ormaru

30.10.2019 u 14:12

Bionic
Reading

Svako toliko Instagramom se prošire 'it' komadi koje odjednom žele imati sve modne ovisnice. U ovom trenutku trendseterice luduju za pet dizajnerskih komada u koje se, čini se, vrijedi investirati novac

Trendovi cirkuliraju modnim kuloarima velikom brzinom. Jedan tren u modi su životinjski print i biseri, a već sutra trendseterice pomahnitalo kupuju karirani uzorak i statement rajfove. Modne ovisnice itekako prate modna zbivanja, znajući u svakom trenutku što je popularno, pa u skladu s aktualnim trendovima najpopularniju društvenu mrežu posvećenu modi - Instagram u trenu preplave s 'must have' komadima.

Instagram je odlično mjesto za praćenje modnih zbivanja gdje ćete zasigurno najbolje saznati što je u modi i kako iskombinirati pojedini komad odjeće, cipele ili modni dodatak.

Pregledom dosadašnjih modnih zbivanja na Instagramu modni stručnjaci izdvojili su pet aktualnih 'must have' komada koje trenutno priželjkuju sve zaljubljenice u modu.

'Must have' komadi u koje vrijedi investirati novac

1. Wandlerova Georgia torbica

Tijekom Tjedan mode zamijetili smo epidemiju Wandlerovih torbica koje su se, sasvim logično, munjevito proširile društvenim mrežama. Elegantna retro torbica potpuni je hit među modnim ovisnicama, no možda vas u naumu da je kupite zaustavi njezina paprena cijena od 5,000 kuna.

2. Simon Miller čizme

Lude 70-te vratile su se na modnu scenu s popularizacijom statement platformi. Malo tko bi se usudio nositi ove odvažne gležnjače s platformom koje nose potpis brenda Simon Miller, ali zato modne ovisnice luduju za njima. U modnim vodama ove su čizme ozbiljan favorit koje ove sezone vrijedi imati u ormaru.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Ça vaaaaaa

Objavu dijeli María Bernad (@maria_bernad)

3. The Frankie Shop hlače

Svaka žena u svom ormaru mora imati kvalitetne poslovne hlače koje može nositi u raznim prigodama. Iako će se mnogima možda činiti dosadnima i preklasičnima, ove prljavobijele lanene hlače s potpisom brenda the Frankie Shop imaju moć svaki stajling učiniti sofisticiranim, cool i trendi. Koliko su zahvalne ove hlače dokazuje i činjenica da su se na Tjednu mode mogle vidjeti na svakom koraku.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

💭

Objavu dijeli Annemiek Kessels (@modedamour)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Annonce 🦢 It never get’s old

Objavu dijeli Jeanette (@_jeanettemadsen_)

4. Alessandra Rich kardigan

Ovaj preslatki crop kardigan s potpisom Alessandre Rich potpuno je zaludio modne ovisnice nakon što ga je među prvima nosila slavna manekenka i članica Kardashian klana, Kendall Jenner. Kardigane smo navikli viđati puno dužih krojeva, stoga je ova crop verzija s izvezenim printom cvijeća pravo osvježenje.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🍁🍂🍁🍂🍁🍂

Objavu dijeli FF T C (@itsnotfifi)

5. Louis Vuitton Multi-Pochette Bag

Vjerojatno ste već zamijetili novu Louis Vuitton torbu retro izgleda koja je preplavila Instagram. Skupocjena torbica čija cijena iznosi 11,000 kuna apsolutni je hit među modnim ovisnicama koje se ne libe potrošiti novac na dizajnerske torbe. Ako želite investirati u klasičnu torbu bezvemenskog izgleda, ova je torba odličan izbor, a obzirom da nosi potpis čuvene francuske modne kuće, njezina vrijednost s godinama može samo porasti.