BEZVREMENSKI KLASIK

Najpoželjniji komad sezone: Još je jedan brend lansirao baloner po uzoru na skupocjeni model za kojim luduju trendseterice

28.10.2019 u 15:42

Bionic
Reading

Nakon što je efektni baloner, djelomično ukrašen karirani printom, s potpisom brenda J.W. Anderson osvojio srca modnih ovisnica diljem svijeta, u popularnim high street trgovinama niknuli su vrlo slični modeli po puno pristupačnijim cijenama, a svoju je verziju hit balonera nedavno predstavio i Topshop

Nakon predstavljanja aktualne modne kolekcije na londonskom Tjednu mode, popularni britanski dizajner J.W. Anderson viđenim komadima na pisti osigurao si je posebnu pažnju modne industrije, a prvenstveno specifičnim balonerom koji polako i sigurno osvaja titulu 'it' komada sezone zahvaljujući street style zvijezdama okupljenim na Instagramu.

Nije trebalo dugo da Andersonovu verziju bezvremenskog balonera s ovratnikom karirana uzorka i balon rukavima modni urednici proglase 'must have' komadom sezone, a trendseterice polude za istim. No, mnogima je ovaj baloner od 12,000 kuna nedostižan, pa su se high street brendovi potrudili širokoj masi ponuditi svoje verzije kaputa.

Prvo smo ovaj efektni model zamijetili na stranicama engleskog brenda Asos. Asosova inačica Andersonova balonera je u kratkom roku osvojila zaljubljenice u modu, kako zbog svog originalnog izgleda, tako i zbog pristupačne cijene koja iznosi 650 kuna.

Koliko je ovaj model popularan govori i činjenica da je baloner u ponudi isključivo u plus size veličinama. Ako ste se zaljubili u ovaj baloner na prvi pogled i već ste počeli paničariti kada ste shvatili da je rasprodan, možda vas umiri vijest da smo gotovo identičan model pronašli i u jesenskoj kolekciji Topshopa.

Elegantno-poslovni baloner u smeđoj boji i kombinaciji kariranog printa koji se proteže od bokova pa sve do stražnje strane balonera, s dodatkom pojasa i gumba u boji kornjačevine prodaje se po cijeni od oko 700 kuna, a najbolja je vijest ta da je za sada dostupan u svim standardnim veličinama od 36 do 42.