LIFTACTIV CxP TOTAL

Intenzivna njega za čvrstoću i sjaj kože

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 03.11.2010 15:51
  • Objavljeno 03.11.2010 u 15:51
serum Liftactiv CxP Total

serum Liftactiv CxP Total

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo/Vichy

Žene nakon 40. godine života suočavaju se s gubitkom čvrstoće i sjaja kože, smanjuje se razina kolagenih i elastinskih vlakana, kao i broj fibroblasta. Ujedno se usporava njihova aktivnost te se bore posljedično produbljuju. Laboratoriji Vichy predstavljaju svoju inovaciju u borbi protiv starenja kože – serum Liftactiv CxP Total

Jedinstvena formula koja je u istraživanjima pokazala rezultate dugoročnog i trenutnog djelovanja osigurava koži jednim potezom biološko djelovanje, učinak liftinga i trenutni sjaj.

Istraživanja su pokazala da je djelotvornost lijekova danas veća nego ikada, jer je mjesto djelovanja precizno predviđeno. Takozvano ciljano usmjeravanje u stanice i tkiva koja treba liječiti osigurava maksimalnu učinkovitost djelovanja. Princip terapeutskoga ciljanog djelovanja po uzoru na lijekove s ciljanim oslobađanjem predstavljao je glavno polazište u razvoju nove formule serumaLiftactiv CxP Total koja sjedinjuje Vitamin C s ciljanim djelovanjem uz iznimnu sinergiju s monosaharidom R (C+M).

promo/Vichy

promo/Vichy

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo/Vichy

Serum Liftacitv CxP Total prvi je serum za njegu iz Vichyja s ciljanim djelovanjem koji sjedinjuje snažan antioksidans Vitamin C*+M, novu generaciju koja ciljano djeluje u stanici (*spoj vitamina C glukozida + vitamina C fosfora) te monosaharid R, molekulu šećera koja ima ulogu tzv. inteligentnog prenositelja vitamina C. Monosaharid R onaj je sastojak koji prepoznaje te se kao mikromagnet lijepi na receptore fibroblasta, tj. stanica koje proizvode kolagen i elastinska vlakna.

Rezultat: vitamin C veže se za membranu fibroblasta i pokreće snažnu aktivnost u stanicama te potiče njihovu obnovu. Istraživanja su pokazala da je djelovanje vitamina C zajedno s monosaharidom R dvaput učinkovitije od samog vitamina C.

Serum Liftactiv CxP Total djeluje blagotvorno kao krema, a svojom teksturom omogućuje trenutni učinak na kožu. Jedinstvenu formulu čine gelna osnova koja optimizira peneteraciju i prisutnost aktivnih sastojaka u koži za brže djelovanje 15% aktivnih hranjivih sastojaka i sastojaka koji kožu čine mekšom za senzualno zadovoljstvo i intenzivnu udobnost
koncentracija mikropigmenata i bisera za trenutnu optičku korekciju
LHA, ekskluzivni aktivni sastojak koji djeluje kao nježan piling za trajnu obnovu epiderme.

Koža je pomlađena – manje bora, veća čvrstoća i trenutni učinak sjaja kože vidljiv je već nakon jedne minute, a ujedno je osigurano i dugotrajno obnavljajuće djelovanje.

Rezultati kliničkih ispitivanja pokazali da je koža postala čvršća za 33%, da se poboljšao sijaj kože te da se broj bora smanjio za 18%. Već nakon prve minute od nanošenja koža postaje sjajnija, nakon mjesec dana bore postaju mekše, a nakon četiri mjeseca koža postaje čvršća. Učinkovitost djelovanja dokazana je u borbi protiv znakova starenja kože kako unutar kože tako i na njezinoj površini. Biološko djelovanje i učinak liftinga sa spektakularnim sjajem još nikada nisu bili tako savršeni.

VICHY LIFTACTIV CxP – učinak liftinga i biološko djelovanje; namijenjen ženama od 40 do 50

PROTIV BORA I ZA ČVRSTOĆU KOŽE
Serum Liftactiv CxP Total: preporučena maloprodajna cijena (224,47 kn)
Dnevna njega Liftactiv CxP: preporučena maloprodajna cijena (205,79 kn)
Noćna njega Liftactiv CxP: preporučena maloprodajna cijena (222,95 kn)
Liftactiv CxP UV, SPF: preporučena maloprodajna cijena (205,79 kn)
Liftactiv CxP Yeux: preporučena maloprodajna cijena (154,08 kn)

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi