OPET ZALJUBLJENA

Indira ljubi građevinskog poduzetnika

06.04.2010 u 07:02

Bionic
Reading

Iako je vijest o raspadu njenog braka s Narcisom Mujkićem objavljena tek prošloga tjedna, pjevačica Colonije ponovo ljubi: njen novi dečko zove se Ivan Papić

Građevinski poduzetnik Ivan Papić (36) novi je dečko pjevačice Indire Vladić-Mujkić, donosi u novom broju časopis Extra.

Nakon devet godina skladnog braka s Narcisom Mujkićem pjevačica je prije tri tjedna viđena kako pleše i ljubi se s nepoznatim muškarcem u zagrebačkom lounge baru People's, a iste večeri tamburaši su odsvirali i nekoliko pjesama, uz najavu da su naručene za Narcisa, no nije poznato tko ih je naručio, piše Extra.

Prema navodima časopisa, čim se saznalo ime njenog novog dečka, Indira Vladić-Mujkić odlučila se sakriti od medija u rodnu Županju, gdje je Uskrs provela u društvu roditelja.

Ivan Papić, s druge strane, pokušao je zaštititi svoj identitet izbrisavši svoje profile na internetskim društvenim mrežama Facebook i Myspace.

Indira je Ivana, kažu njegovi prijatelji, a prenosi Extra, osvojila svojom energijom, i osim što su vršnjaci, njih dvoje imaju slične stavove prema životu i isti glazgeni senzibilitet. Tako su viđeni zajedno, osim u Peoples'u, i na koncertu Joška Čagalja Joleta u klubu Shamballa.