OMILJENI DETALJ NA ODJEĆI

Imate li već ovaj retro print u svom ormaru? Trenutno je vrlo tražen među trendsetericama

11.08.2020 u 06:41

Bionic
Reading

Cvjetni uzorak svakog proljeća i ljeta vraća se na gradske ulice kao naručen, a ove sezone dolazi u dvije međusobno oprečne varijante - krupnom i sićušnom obliku, a pitanje je samo koja vam se opcija više sviđa

Rijetko koja sezona prođe bez utjecaja ludih 70-ih. Prošle sezone nagledali smo se cipela s platformom, sezonu prije toga vratile su se u modu i zaboravljene trapezice. Ove sezone uživat ćemo u cvjetnom printu s retro prizvukom. Riječ je o printu koji možemo ubrojiti u kičaste, statement printeve koje je nemoguće ignorirati.

Bez sumnje ovog ljeta minimalizam igra vodeću ulogu, no proljeće i ljeto 2020. zasigurno će ostati upamćeno po ovom efektnom printu koji nas vraća u sedamdesete.

Print je najčešće krupnih ili sićušnih cvjetova u kombinaciji toplih boja kao što su smeđa, žuta, crvena, zelena i ljubičasta, koje ćete moći bez problema isfurati i u jesenskim mjesecima, a ovaj neodoljivi print ove sezonemožete pronaći u kolekcijama brojnih dizajnera i high street brendova.

Marc Jacobs, Faithfull the Brand, Dodo Bar Or i Prada samo su neki od brendova koji ove sezone slave ovaj retro uzorak, a mi smo izdvojili nekoliko cool komada s gaudy printom koje bismo i sami voljeli uvrstiti u svoju kolekciju.