KRALJICE JESENI

Imate li ih već u ormaru? Ove tri boje narednih mjeseci ćemo viđati posvuda

02.09.2019 u 22:48

Bionic
Reading

Jesen 2019 bit će najšarenija jesen dosad. Umjesto bež, crne i smeđe, ove sezone dominirat će jarke boje - žuta, zelena i pink koje će u narednim mjesecima sačinjavati svaki stajling koji zateknemo na gradskim ulicama. Zavirite li u trgovine, primijetit ćete da su ove trendi boje već pristigle na police, a mi smo izdvojili samo neke komade u ovim hit nijansama

1. Margarin žuta

Blijedo žuta boja jedna je od vodećih boja sezone, tvrde modni stručnjaci. Ova nijansa djeluje vrlo profinjeno i chic i pristaje uz sve što imate u ormaru i baš zato je odlična za nadolazeće mjesece kada nerijetko tmurne i beživotne stajlinge u trenu možemo podignuti uz malo žute. Savršeno će se slagati uz bezvremenske bež, bijelu, crnu i maslinastu, no mi vam predlažemo da se poigrate bojama i ovu hit boju uskladite s pastelno plavom ili ljubičastom.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Sunny side up

Objavu dijeli Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek)

Gdje kupiti?

2. Zelena

Ono što je neonsko zelena bila ovog ljeta, to će u narednim mjesecima biti zagasito zelena. Nijanse zelene doslovno su preplavile trgovine, stoga nema bojazni da ćete ove jeseni zaobići ovu hit boju. Sigurni smo da ćete uskoro pronaći vestu, haljinu ili možda cipele u nekoj od nijansi zelene koje vam predlažemo u nastavku teksta.

Gdje kupiti?

3. Pink groznica

Vibrirajuća pink boja po kojoj pamtimo 80-te ponovno se vratila u modu ovog ljeta, a sudeći po novitetima koji su počeli pristizati u trgovine, zadržat će se na modnoj sceni i tijekom jesenskih mjeseci. Ono što je zanimljivo je to da je osim jarke pink boje dobrodošla i pastelno ružičasta, koje možete nositi zasebno, ali i u kombinaciji, a iako je riječ o odvažnoj boji, nemojte se ustručavati kombinirati je s drugim živim bojama.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

💝💞💖

Objavu dijeli Ada (@ada_oguntodu)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Last nights🎪🎪🎪

Objavu dijeli Linn Eklund (@linneklund)

Gdje kupiti?