BROOKLYN DECKER:

Imam velike grudi!

13.09.2010 u 10:33

Bionic
Reading

Zanosna plavuša Brooklyn Decker, čije tijelo ostavlja bez daha, žali se da nije dovoljno mršava za uspjeh na modnim pistama, a sve zbog velikih grudi

Seksi manekenka koja u zadnjih godina ne silazi s vrha ljestvica najseksipilnijih žena na svijetu, ima tijelo o kakvom muškarcu sanjaju.

'Imam velike grudi i pravi američki izgled. Nisam dovoljno drukčija. Osim toga, kad uđem negdje, pozdravim sve velikim osmijehom, ali zbog toga nisam dovoljno kul. Previše sam pristojna', žali se Brooklyn te dodaje da zbog svog seksi izgleda nikad nije dobivala ponude za modne revije.

No ta zanosna plavuša zavidnih proporcija kaže da je onog trenutka kad je konačno prihvatila svoje tijelo počela primati puno poslovnih ponuda za reklamne kampanje, pogotovo donjeg rublja i kupaćih kostima.

Brooklyn je u braku s američkim tenisačem Andyjem Roddickom, a kaže da bi više od svega željela biti bosonoga i trudna. 'Želim živjeti normalan život, voziti djecu u školu... Imati hrpu životinja oko sebe, biti bosa i trudna. Želim sve to, ali ne tako skoro.'