MIRNA MEDAKOVIĆ:

'Imam svog princa doma'

30.03.2011 u 09:23

Bionic
Reading

Glumica proslavljena ulogama u sapunicama otkriva kako se odnosi prema dečku te što voli pogledati u slobodno vrijeme

Mirna Medaković u novoj seriji Nove TV 'Pod sretnom zvijezdom' glumi Tonku, atraktivnu i slobodoumnu djevojku, donosi Stars. Glumila je u 'Zabranjenoj ljubavi', 'Ponosu Ratkajevih' i 'Dolini sunca' te je opisala kako gleda na te angažmane.

'Stvarno uživam u sapunicama, koje se trenutno jedino snimaju, evo možete me zvati i princeza sapunica. Ta mi je titula skroz u redu', kaže glumica, tvrdeći da u privatnom životu nije tako liberalna kao u novoj ulozi.

'Inače sam skroz konzervativna i zatvorena. Čekam da mi dečko pridrži vrata, obuče kaput, prebaci šal preko vrata. Dobro, ili ja njemu. Sve mi je to OK - i da muškarci budu džentlmeni, ali i da žene budu samostalne, neka bude neka vaga', objašnjava Mirna, koja je u vezi s glumačkim kolegom Kristijanom Potočkim

'Imam svog princa doma, ali ako govorimo o prinčevima u sapunicama, onda su to nekad prinčevi, nekad konji, nekad kočije', bila je iskrena atraktivna brineta, otkrivajući što voli pogledati u slobodno vrijeme:

'Gledam 'Pod sretnom zvijezdom', zaljubila sam se u onog frajera iz 'Prljavih poslova' na Discoveryju, to mi je super gledati. Dakle, atletiku i 'šicu', i to je to. Nemam više vremena za televiziju, sad dolazi lijepo vrijeme pa moram izaći van, imam i bicikl (ljubičasti) i role (sive).'