MARIAH YEATER TVRDI:

Imam dokaz da je Bieber otac mog djeteta

08.11.2011 u 12:41

Bionic
Reading

Mariah Yeater (20), koja tvrdi da je majka Justinovog djeteta, poručila je da ima dokaz da je 17-godišnji pop pjevač zbilja otac

Premda Justin Bieber tvrdi da nije otac četveromjesečnog dječaka po imenu Tristyn, Mariah kaže da ima dokaz za svoju tvrdnju.

'Osigurala sam dokaz očinstva svojim odvjetnicima i oni će zbilja dokazati na sudu da je Justin otac mojeg djeteta', odlučna je Mariah Yeater koja je, iako mladi pop star kaže da je nikada u životu nije vidio, upoznala Justina nakon koncerta u Los Angelesu te su tada navodno vodili ljubav.
 

Bieber je, kako je ranije objavljeno, voljan podvrgnuti se testu očinstva jer ne želi da se njegovo ime povezuje s tim skandalom. Prema nekim govorkanjima, Bieberova djevojka Selena Gomez ovoga vikenda zbog 'baby skandala' prekinula je s njim, no njihovi su se PR timovi dogovorili da se s time ne izlazi u medijima jer bi se iz toga odmah jasno izvukao zaključak da je Justin zbilja postao tata u 17. godini.
  
Inače, ovaj slučaj prokomentirao je i poznati odvjetnik za obiteljsko pravo Steve Mindel koji tvrdi da sudac mora dobro odvagnuti govori li Mariah istinu.

'Dvije su stvari posrijedi, Bieberovo pravo na privatnost i djetetovo pravo da zna tko mu je otac. Ako sudac procijeni da Mariah nije izmislila cijelu priču, zatražit će da se pjevač podvrgne testu očinstva kao najbržem rješenju', rekao je Mindel.

'Yeater bi mogla dobivati desetke tisuća dolara mjesečno do djetetove 18. godine jer, prema zakonu, dijete mora živjeti jednakim standardom kao i otac', objasnio je odvjetnik Mindel.