OPET JE BRILJIRALA

Ima li ljepše haljine od ove za proslavu rođendana?

29.04.2016 u 14:31

Bionic
Reading

Glumica Jessica Alba na 35. rođendan dan je započela dolaskom u svoju tvrtku The Honest Company, ali je to nije spriječilo da se poput prave slavljenice pojavi u prelijepom izdanju

Jessica Alba sigurno je proslavila 35. rođendan okružena najmilijima iako je vjerojatno opterećena novom tužbom. Trenutno njezinu tvrtku tuži američka udruga The Organic Consumers Association (OCA) jer smatra da prodaje zamjensko mlijeko za bebe koje nije u potpunosti organsko, kako je navedeno na deklaraciji.

No iako ima poslovnih briga, to se na zgodnoj glumici uopće ne vidi, sigurno i zato što je nekoliko dana provela na Havajima u slavljeničkom raspoloženju. U lijepoj plavoj haljini koja otkriva ramena slavljenica je izgledala poput vile. U gornjem dijelu kreacije, preko ruku i prsa, stoji izvezeni volan, a to je veliki hit ove sezone jer se volani protežu i preko haljina i topova u raznim krojevima ili kombinacijama.

Uz lepršavu haljinu koja bojom i krojem laska uspješnoj glumici i zapravo je idealna za svaki tip građe, Jessica je odabrala crnu torbu nešto strožeg izgleda i cipele Candy s potpisom Saint Laurenta. Styling je upotpunila zanimljivim visećim naušnicama od dva dijela, a u posljednje vrijeme ih često nosi, što dokazuje fotografija s Instagrama, kojom se pohvalila kada je krenula na Havaje.

Bday trip! ??

Fotografiju objavljuje Jessica Alba (@jessicaalba)


Bez obzira na tužbe, slavna glumica ima više razloga za slavlje jer uz nju je obitelj, ima dvije prekrasne kćeri, a i uspješnu tvrtku sa samo 35 godina, čija se vrijednost procjenjuje na milijardu dolara.

Feeling so loved today ??

Fotografiju objavljuje Jessica Alba (@jessicaalba)