TRI PUNA ORMARA

Ima li Kim Kardashian najveću kolekciju louboutinki?

08.03.2012 u 06:52

Bionic
Reading

Poznata reality zvijezda Kim Kardashian uzrujala je mnogobrojne obožavatelje na Twitteru

Slavna starleta objavila je fotografije svojih ormara prepunih cipela i objasnila je da je njezina bogata kolekcija razvrstana po bojama, tako da se modeli kreću od onih življih boja, do onih nijanse'nude'. No mnoge je šokirala spoznaja da Kim ima toliki broj cipela, čak tri puna ormara, od kojih je većina dizajnerska, uglavnom s potpisom slavnoga Christiana Louboutina.

'Ozbiljno, zašto ovo radiš? Svi znaju da imaš puno više od ostatka svijeta pa mi nije jasno što želiš postići? Druge ljude učiniti ljubomornima? Pogodi što... Napravila si dobar posao, bar se možeš nečim ponositi', napisao je jedan ogorčeni obožavatelj.

'Tužni dio je to što postoje milijuni diljem svijeta koji gladuju i nemaju krov nad glavom. A ti ovdje imaš ormar samo za cipele koji vrijedi preko milijun dolara. Živimo u tako sebičnom svijetu', dodao je drugi.

No čini se da se Kim previše ne obazire na kritike, jer se neposredno nakon što je razbjesnila fanove fotografijama cipela, u Parizu na reviji prijatelja Kanye Westa, pojavila u cipelama vrijednima nevjerojatnih 35 tisuća kuna, piše dnevnik.hr.