LASKAVA TITULA

Ima 61 godinu i najljepši osmijeh na svijetu

17.11.2015 u 12:47

Bionic
Reading

Christie Brinkley ovih dana promovira knjigu u kojoj navodno otkriva sve tajne mladolikog izgleda, a da joj trenutno baš sve ide od ruke, dokazuje i jedna mala titula koju je dobila u Velikoj Britaniji

Prema glasovima Britanaca, nekadašnja manekenka ima najljepši osmijeh među slavnima, dok je od muškaraca na prvom mjestu glumac Denzel Washington.

Kako piše US Magazine, glasanje je provela tvrtka Luster Premium White, a 61-godišnja Brinkley čak je pretekla mnogo mlađe slavne dame poput Jennifer Aniston, Sandre Bullock ili Carrie Underwood.

Uz njih su se na listi žena s najljepšim osmijehom našle i Gabrielle Union, Kate Hudson, i Jennifer Garner, dok se kod jačeg spola među top 10 muškaraca nalaze i Bradley Cooper, Brad Pitt, Mario Lopez, Will Smith i Ashton Kutcher.

Očito je da svi napori Christie Brinkley kojim održava nevjerojatnu top formu postaju uzor ženama diljem svijeta, a to će se sigurno jako dobro odraziti i njenom bankovnom računu, budući da osim knjige, hvali svoje proizvode za njegu kože te tvrdi da zahvaljujući njima izgleda tako sjajno.