NE ŽELI RISKIRATI

Igra na sigurnu kartu: Melania Trump ponovno se drži stila s početka suprugova mandata

31.10.2019 u 12:04

Bionic
Reading

Melania Trump posjetila je američku vojnu bazu Charleston u Južnoj Karolini na samostalnom službenom zadatku. Prva dama ondje se družila s američkim vojnicima kojima se zahvalila na služenju državi, a posjetila je i obližnju osnovnu školu te djeci podijelila simbolične poklone. Njezin stajling i ovog se puta našao u centru pažnje

Američka prva dama Melania Trump je u društvu Karen Pence, supruge američkog potpredsjednika Mikea Pencea, krenula na službeni zadatak u Charleston, gdje je posjetila vojnu bazu i osnovnu školu. Do predsjedničkih izbora ostalo je još godinu dana, no predsjednički par daje sve od sebe ne bi li ostavili najbolji dojam na svoje potencijalne glasače.

Prije nekoliko dana Melania i Donald Trump organizirali su Halloween zabavu u dvorištu Bijele kuće gdje su djeci dijelili slatkiše, a već smo tada primijetili kako je prva dama za tu prigodu odabrala skupocjeni kaput koji se veže u struku koji je tijekom proteklih godina, pored savršeno isfenirane frizure, postao njezin najprepoznatljiviji zaštitni znak.

Čini se kako je Melania američke građane željela podsjetiti da je još uvijek ista ona prva dama s početka mandata, odabravši za posjet Charlestonu vrlo efektan baloner military izgleda s dodatkom remena u struku koji je lijepa Slovenka odlučila svezati u čvor.

  • +10
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: NICHOLAS KAMM / AFP / Profimedia

Ispod balonera Melania je nosila smeđu kožnu suknju s potpisom dizajnera Hervéa Pierrea, a stajling je zaokružila štiklama u istoj nijansi smeđe s potpisom Manola Blahnika.

Upravo je Hervé Pierre zaslužan za stajlinge nekadašnje slovenske manekenke. On je na početku mandata dobio zadatak osmisliti stil koji će Melaniju prikazati kao elegantnu, uzornu i modno osvještenu prvu damu, a obzirom da je Melania uspjela steći status modne ikone, vjerujemo da je u tome i uspio.

Melania Trump u kaputima koji naglašavaju struk Izvor: Profimedia / Autor: White House Photo / Alamy / Alamy / Profimedia

Nakon nekoliko modnih gafova koje joj je američka javnost zamjerila te nekoliko neslavnih modnih izleta koji su završili ismijavanjem na društvenim mrežama, američka prva dama igra na sigurnu kartu. Kaputi koji se vežu ili kopčaju u struku Melanijin su zaštitni znak po kojem će zasigurno ostati poznata još dugo godina nakon što iseli iz Bijele kuće.