ŠTO JOJ JE TO TREBALO

Melania Trump postala predmet sprdnje, njen stajling postao viralni hit

07.10.2018 u 11:30

Bionic
Reading

Prva dama SAD-a Melania Trump fotografirala se pred sfingom i piramidama u Egiptu u modernoj inačici safari odijela – i izazvala burnu reakciju na internetu

Melania Trump poznata je po svojiim stajlinzima, no ukus ju je, čini se, izdao u Egiptu. Internet je burno reagirao na modni odabir 48-godišnje prve dame.

Melania Trump Izvor: Pixsell / Autor: TAREK WAJEH/DPA/PIXSELL

Supruga Donalda Trumpa u Gizi se fotografirala pred sfingom u bež sakou, bijeloj košulji, crnoj kravati, krem hlačama i sa šeširom prikladne boje. Čini se da joj je to postao najveći modni gaf nakon zelene Zarine jakne na kojoj je pisalo 'Baš me briga. A vas?' koju je odjenula za posjet granici s Meksikom.

Među popularnijim komentarima na internetu bio je onaj koji Melaniju Trump uspoređuje s Michaelom Jacksonom u spotu pjesme 'Smooth Criminal' iz 1988.

Prva dama u Egiptu je završila svoj posjet afričkim zemljama. Melania Trump prije Egipta posjetila je Ganu, Malavi i Keniju.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN

Čini se kako je Melania Trump odlučila biti potpuno nesvjesna afričke povijesti, pa je za svoju turneju Afrikom odabrala modernu inačicu safari odijela. Vrhunac je, naravno, bio stajling koji je odabrala za Egipat. Internet ju je usporedio s nizom filmskih zlikovaca – od Hanibala Lectera do Renéa Belloqa iz prvog 'Indiane Jonesa'.

Prva se dama u Egiptu susrela s predsjednikom Abdel-Fattahom el-Sisom i njegovom ženom Entissar Mohameed Amer.

  • +11
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: N.N.