S POTPISOM MAX MARE

Svi su ludi za njihovim kaputima, a sada su slavne dame otkrile još jedan modni adut slavnog brenda

25.10.2019 u 06:39

Bionic
Reading

Stvorene za samouvjerenu ženu, kolekcije modne kuće Max Mara utjelovljuju ženstvenost i talijansko umijeće šivanja. Osnovan 1951. godine, ovaj talijanski brend stekao je najveću pažnju modne javnosti luksuznim modelima kaputa i strogim odijelima kojima posljednjih tjedana ne mogu odoljeti brojne poznate dame

S dugogodišnjim stažem na modnoj sceni, talijanski brend Max Mara postao je sinonim za bezvremensku eleganciju i vrhunski dizajn, a kreacije s njegovim potpisom tradicionalno privlače žene različitih dobnih skupina.

  • +2
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: TASOS KATOPODIS / UPI / Profimedia

Posljednjih mjeseci slavne dame sve češće se mogu vidjeti u elegantnim modelima odijela s potpisom kultne talijanske modne kuće Max Mara, a prva dama Amerike Melania Trump posljednja je u nizu onih koje im nisu mogle odoljeti.

Uz atraktivnu Slovenku, popis slavnih obožavateljica odijela s potpisom Max Mare između ostalih čine slavni supermodel 90-ih Cindy Crawford te glava reality obitelji Kardashian, Kris Jenner.

  • +3
Slavne dame u odijelima Max Mare Izvor: Profimedia / Autor: FlightPhotoAgency / Flight Photo Agency / Profimedia

Majka i menadžerica klana Kardashian početkom mjeseca u sklopu pariškog Tjedna mode snimljena je u bijelom modelu Max Marina odijela, s efektnim blejzerom na preklop i satenskim detaljima.

Samo nekoliko tjedana kasnije na ulicama New Yorka snimljena je i slavna manekenka Cindy Crawford, jednom u sivom, a drugi put u crnom odijelu.