Dašak glamura i ženstvenosti

Igra boja u novoj Versage kolekciji

03.05.2023 u 12:27

  • +7

Versage kolekcija

Izvor: Promo fotografije / Autor: Anna Avramych

Bionic
Reading

Dašak glamura i ženstvenosti motivi su koje je Versage savršeno ukomponirao u novu kolekciju

Glamurozno je definitivno glavni epitet koji opisuje ovaj zagrebački brend koji je s nama već dugi niz godina. S novom proljetnom sezonom dolaze nam i brojna događanja poput vjenčanja i maturalnih zabava. Kako bi bili spremni i glamurozni za sve važne i svečane trenutke, Versage predstavlja svoju novu kolekciju koja odiše proljećem i privlači predivnim bojama. Kvalitetni i elegantni modeli jednostavno će vam oduzeti dah.

Između raznih boja i modela teško je odabrati svog favorita, ali sigurno će svatko pronaći nešto za sebe. Svaku haljinu karakteriziraju posebni detalji, dodatci i dezeni. Upravo zbog toga svaka je jedinstvena na svoj način.

Haljine plijene bojama koje savršeno oslikavaju dolazak toplog, lijepog vremena, ali i prozračnim tkaninama i krojevima koji donose dašak gracioznosti i profinjenosti. Favoriti će svakako biti romantične haljine u predivnoj žutoj boji koja podsjeća na tople zrake sunca. Prozračna tkanina, krojevi koji savršeno naglašavaju žensku figuru i detalji cvijeća učinit će da se osjećate poput princeze. Paleti haljina u toplim bojama pridružuje se i raskošna haljina u vatrenoj narančastoj boji. Na korzet koji donosi dozu ženstvenosti nastavlja se lepršavi donji dio, kao savršen kontrast. Volite li satenske haljine, bit ćete na slatkim mukama jer satenske haljine u smaragdno zelenoj i boji šampanjca jednako su fantastične. Saten koji ističe svu ljepotu ženske siluete i boje koje će naglasiti vašu put čine ove haljine idealnim izborom za sve svečane prigode koje vas čekaju u narednim mjesecima. Primijetit ćete i predivnu, bajkovitu haljinu u nježnoj, pastelno zelenoj boji od delikatnog materijala koja će zasigurno dobiti bezbroj komplimenata.

Kao i uvijek, Versage je spretno pokrio svačije stilove i stvorio nove hit modele za ovo proljeće. Nove modele možete pronaći i isprobati u centru mode Versage, u Importanne centru, a više saznajte i ovdje.